Pogrešam…

Pogrešam poletje. Pogrešam našo prkolo – naš Hotel na Kljuki. V tem hotelu smo letos prespali 27 nočitev. Moja skromna napoved je bila, da če jih bo 20, bo veliko. Pa vseeno upam, da bomo stisnili še tri, da pridemo do 30. Ena se obeta, ne vem kako bo druga. Malo me hecajo službene in druge obveznosti.

Če strnem, smo začeli v meni ljubih Banovcih. Pa Banovci pravzaprav niso ljubi, je ljubo Prekmurje. Še danes imam slabo vest, da se nisem javil mojemu cimru. Ampak ni šlo. Spoznavali smo se z našim hotelom. Pa še trema je naredila svoje. Obljubim tukaj, da kmalu popravimo.

Sledil je obisk Novigrada. Super dogodivščina, le malce dlje časa je trajalo postavljanje našega hotela. Naprej visoko navdušenje in prva zmaga ob postavljanju je ohladil hladen dež in prazen akumulator v Sireni.

Nato pa prvi mejnik in spoznanje kaj smo, ob stalnem vabilu Tanje, zamujali zadnjih nekaj let. Druženje istomislečih v kamp Šobec. Nora družba, nora zabava.

Nova dogodivščina se je zgodila v Bohinju. Resnična uživancija. Super družinsko vzdušje.

Sledile so poletne počitnice. Morje. Vsi smo si ga želeli, vsi smo ga komaj čakali. Noro je bilo. Ne moreš verjet, da se lahko v tako malo prikolico tako veliko pospravi. In da tak mali Hotel na Kljuki lahko brez težav preživi neurje. In spet smo se veliko naučili.

Na koncu pa Gozd Martuljek. Družinske priprave. Druženje z bratrancem in družino. Doživeli smo skoraj vse. Le da nismo šli na Triglav J

Sedaj komaj čakam, da gremo zoper, pa četudi za eno noč. Veselim se, da odrinemo, da podoživimo spet eno dobro dogodivščino. Še letos. Saj nima veze, če malo hladi. Imamo super kalorifer. Tudi posušimo lahko perilo, saj imamo super estetsko stojalo.

Pa naj še kdo reče, da naša Camp-letka ni bila super nakup.

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: