Camp-let

A kaj je Camp-let?

To je naš hotel “Na Kljuki”.

Gre za šotorsko prikolico znamke Camp-let – danskega proizvajalca. Pri nas je zastopnik za omenjene prikolice podjetje Freedom Center iz Celja. 

20190428_112901
hotel Na kljuki, ki čaka, da ga zapnemo in odidemo

Naš hotel je prostorno in sodobno opremljen. Ima dve spalnici, ki omogočata dober spanec. Pod “master” spalnico smo dodali še klima modul, ki ima funkcijo posteljnih letvic. Tako smo se izognili zračenju pene/jogija, prav tako se spodaj ne nabira vlaga.

Dve spalnici/postelji dimenzije 140 x 200

Prikolica ima integrirano kuhinjo, ki se enostavno pospravi. Hkrati ima dva plinska gorilnika, ki sta povezana s plinsko jeklenko. Ta se nahaja v kovčku na rudi. Ne smem pozabit na tekočo vodo, ki jo dovaja potopna črpalka, ki jo poganjata dve 6V bateriji.

Naš spremljevalec na potovanjih je tudi hladilnik, ki se enostavno pospravi v kovček na rudi. Hladilnik omogoča tudi reguliranje moči delovanja. Deluje na 220V in 12V. Prednost hladilnika je v tem, da preverjeno naredi tudi led sredi največje vročine. Namreč hladi do -10C.

Ugodje nam omogočajo super lahki stoli Crespo s počivalniki na noge, ki služijo tudi kot dodatni stoli.

Super CRESPO stol, ki ima dodatek “počivalnik” za noge. Le ta se enostavno preobrazi v dodaten stol .

Vsekakor brez omaric ne gre, tako je vse lepo pospravljeno. Da lahko vso potrebno opremo nosimo s sabo imamo dodaten kufer Isabella na naši prikoli.

Omarici znamke Bruner, na sredi pa hladilnik Tristar, ki ga lahko prikopiš na 12V v avto in hladi 20C pod zunanjo temperaturo, če pa je prikopljen na 220V pa hladi do -10C, kar pomeni, da lahko delamo tudi ledene kocke.

Šotor je podaljšan s tendo, ki ima dodatne stranice, ki nas ščitijo pred vetrom in dežjem.

Kuhinjo smo nadgradili z žarom Napoleon in klasičnim pizza panom.

V našem hotelu se grejemo z mini kaloriferjem. Kalorifer je obvezna oprema za spomladanske in jesenske mesece. Pospravimo ga kar v hladilnik.

Kalorifer smo kupili v Merkurju

S tem kaloriferjem smo pogreli našo šotor prikolo na 22 C (Zunanja temperatura okoli 10C) . S tem, da moram povedati, da ima moč 2.000 W. Bojda funkcionira tudi kot “ventilator”, vendar moramo to še preveriti.

Lučka – ledice se je pokazala kot odlična. Namreč notranja, ki smo jo kupili na spletni strani nazraku.si. Luč sveti s svetilnostjo 800 lumnov oziroma 60 w (navadna žarnica). Super zadeva za notri. Prav tako lahko z daljinskim upravljalnikom spreminjamo moč svetilnosti.

Foto: nazraku.si

Za zunaj sva si z ženo omislila lučko, ki sva jo kupila v Freedom Celje. Ta sveti manj in sicer z močjno 150 lumnov oziroma 25 w (primerjava navadna žarnica). Zadeva se enostavno zatakne za palico, kar pomeni, da je podnevi nevidna. Na drugi strani pa se lahko spreminja moč svetilnosti. Za zunaj odlična svetilka, saj ne daje premočne svetlobe in hkrati omogoča vsaj nekaj malega zasebnosti. Pod omenjeno svetilko se enostavno karta.

Processing…
Success! You're on the list.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: