O MENI

Tukaj bi moralo sicer pisati: UNDER CONSTRUCTION, pa vseeno, dokler ne napišem nekaj boljšega.

Kako bi se najbolje opisal?

Sem en stric matic, ki ga zanima veliko.

Zanima me odnosni marketing, odnosni management, študiram (no zaključujem že nekaj let) podiplomski študij managementa. Čeprav letos moram res zaključiti, saj mi drugače propade, skratka en “grozilni” mail sem dobil od faksa.

Zanima me šport, predvsem kolesarjenje in tek. Tek je moja zadnja strast. Pa sploh nisem vedel, da me to zanima. Začelo se je praktično zelo čudno…

Z družino živimo v hribih v škofjeloškem hribovju na idilični lokaciji blizu Starega vrha, kjer me obkroža kar nekaj lepih hribov.

To je ena čudna pot življenja, glede na to, da sem rojen v Ljubljani, kjer sem preživel 18 let, potem pa kot nomad zapustil Ljubljano, odšel na študij v Koper, po študiju začel delat v Kranju. Tam pa se je vse začelo.

V tistem obdobju spoznal čudovito ženo s katero sva “ustvarila” dva izjemna otroka. In brez te družine bi bil prazen… Ta me zapolnjuje, mi daje energijo in krajša ter lepša urice, ki mi preostanejo, ko pridem iz službe.

Zadnje leto pa je naša zaposlitev naša camp-letka – hotel Na kljuki. Z njo smo začeli potovati. Sprva so na vrsti krajše ture, potem pa upam, da bo tudi kaka daljša.

Moja uradna predstavitev:

http://www.linkedin.com/pub/leon-%C5%A1ikovec/0/b62/72a

One thought on “O MENI

Add yours

  1. Najhuje je po moje za tabo. V bistvu je bil najboljši tisti klik. Če bi nekdo pogruntal, kako klikneš, bi bil miljonar. Pa tako zlahka se zdi. Klik. Ne kadim več. Čisto zares: ne kadim več. Ena sama stvar je še, na katero pazi. To je tisti “Veliki vesoljski Fuk”. Ognjemet. Enkrat vmes se ti bo začelo malo fržmagati. Okolica se bo navadila, da ne kadiš več, nekateri bodo celo pozabili, da si kdaj kadil. Da si Nehal. Že v temle zapisu zgoraj se nekako prepričuješ, da ti cigareti itak niso nič škodili. Saj si lahko pihnil, ane? Čemu potem? Za lepšo polt? Kje je tista nagrada, ki ti pripada v zameno za odrekanje neznanskim užitkom? Kak mesec boš še frajer, potem boš pa postal nezanimiv. Takrat te morda lahko prime. Saj veš. Koji kurac. Saj pošteno delam, se matram, služim. Nimam veliko razvad. Zakaj ne bi enega iz tiste prišparane polovičke? Saj ne zares. Samo zjutraj ob kavici. Samo po treningu. Samo zvečer enega na terasi. Zakaj bi se odrekal nečemu kar mi paše?

    Ker smo bili zasužnjeni, prevarani, zavedeni. Navlekli so nas s Marlboro kavbojci, da smo jim postali vdani plačevalci. Vdihavanje dima? Saj slisiš kako neumno zveni? In še plačevati za to?

    Zabriši že stran še tisto polovičko. Naj počiva v miru.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: