Zdaj pa še lučke…

Končno smo zaključili sago glede nakupa hladilnika in že se spopadam z novim izzivom. Namreč kupujem lučke in žar.

Hladilnik smo kupili na nizozemskem. Itak prek spleta. Odločili smo se za Tristar Hybridcool HC 45. Odločili smo se, da je to najbolj primeren hladilnik za naša potovanja. Ima moč hlajenja in moč zmrzovanja. V bistvu sem zdaj vesel, da se nam ni posrečil nakup hladilnika v Italiji. Zdaj samo trepetam, da bo hladilnik šel v škatlo na rudi. No če ne bo šel, bo šel pač v prtljažnik.

Me pa že danes skrbi, da bomo imeli veliko premalo prostora za stvari. V prikolici bo sicer spravljena celotna oprema, vendar vseeno. Hladilnik… To bo še veselo. Običajno potujemo »polni«, da ni prostora niti za muho. Zdaj pa bomo morali spraviti vse v avto in šotorsko prikolico. Že kar vidim, kako bom besen zlagal stvari ven in spet noter v avto, da bom spravil na pot vse, kar smo pripravili. Po drugi strani se veselim, da bomo vzeli bistveno manj kot pretekla leta.

Zdaj sem na lučkah. Zamislil sem si ledice, ki bodo »tekle« ob palicah za baldahin. Dolžina bi bil vesel, če bi bile nekje 0,5 do 1 m. Seveda bi želele, da svetijo tako močno, da zvečer brez težav igraš karte. Žena že vem, da se zabava. Upa, da bom našel ledice v čim krajšem času. No za hladilnik sem rabil dva meseca. Upam, da bom ledice bistveno prej. Vem, da me bo hecala…

Jutri upam, da grem v Celje še po nekaj naše opreme. Grem po dodano »verando«, stole in nekaj namesto letvic. Upam, da uspem še nabaviti preproge. Želimo imeti velikost »na mero«.

Namreč ta naš »Hotel na kljuki« mora biti estetsko opremljen. Skoraj vsak detajl sva z ženko premlela, premislila. Naša camp-letka mora biti pripravljena na vse naše podvige. Ob tem pa se moramo počutiti izjemno.

Temperatura zunaj kaže 29 C. Sicer je sonce uprt v termometer, zato je temperatura nekoliko višja, kot je realno. Hkrati imamo odprto panoramsko steno na balkon. Nič nas ne hladi. Naravnost toplo nam je. Vsi komaj čakamo, da odrinemo. Razmišljamo kam bomo šli prvič z našo šotorsko prkolo. Odločili se bomo na podlagi temperature. Prvič si želimo iti pred prvomajskimi prazniki. Takrat bo zagotovo super.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: