Post še 14 dni

Zunaj so res lepi dnevi. Končno se je začela dolgo pričakovana vročina. Komaj en teden je minilo od Camp_let vikenda ali vikenda Kampirajmo skupaj. Mi pa že pogrešamo izlet.

In zdaj komaj čakamo. In snujemo. Kam bomo šli čez malo manj kot 21 dni, ko bo končno konec šole. In ko nam bo čas dopuščal, da bomo našo prikolco odpeljali na izlet.

V bistvu bomo takrat prvič na polno postavili našo prikolo. Namreč do sedaj je bilo mrzlo in nismo odpirali oken. Zdaj jih bomo prvič.

Zdaj bomo tudi doma prvič pustili doma kalorifer. Hladilnik bo prvič prišel do pravega izraza. Da vidim tistih -10C.

Po drugi strani pa že planiram kako bomo naredili kak malo daljši izlet. Žal šele drugo leto, ko bomo šli gledat tulipane kako rastejo. No res si nikoli nisem mislil, da me bo zanimalo kako rastejo tulipani. Saj me še danes ne, je pa moja predraga žena izrazila to željo. In kot dober mož se bom seveda temu uklonil. Če se en bom potem se mi ne bo prijetno godilo.

Po drugi strani si že vizualiziram kako bom postavljal prikolico za glavni dopust. Komaj čakam, da letos zamenjamo ploščo. Od preteklih let, ko smo postavljali prikolico cca 8 ur (brez piva), bomo letos upam, da postavili prikolico in zložili oblačila v dveh urah (s pivom). Seveda, če ne bo prevelika trema. Ta bo itak prisotna.

Hkrati me zanima kako bomo premagovali vročino zvečer. V prikolici je bilo noro vroče. No nismo imeli klime. Smo pa imeli okna, ki pa niso kaj dosti pomagala. Imeli smo zgolj ventilator, ki nam je na koncu precej olajšal življenje.

Konec meseca gremo upam v Bohinj. V kamp Danica. Veselim se snidenja s prijateljem in njegovo družino. Veselim se, da bomo končno preizkusili tudi ta kamp.

Moram priznati, da me kamp Šobec pretekli vikend ni ravno navdušil. Namreč ko smo prišli tja je bila trava dokaj visoka. Zjutraj je bilo to precej neugodno, saj je bila trava polna rose in posledično so bile noge mokre. Bližnji WC kljub temu, da nas je bilo blizu njega cca 100 oseb je bil zaprt.

Lokal/restavracija v kampu: Pivo 3,80 EUR. In kljub tej visoki ceni in mojemu napačnemu naročilu niso bili pripravljeni zamenjati (zaprte) steklenice UNIONA za steklenico LAŠEKGA, ker so mi plačilo/račun že blokirali. Vsaj tak je bil razlog. No to je bila EDINA runda.

Mercator v kampu je pozabil naročiti pakirano meso za žar (čevapčiči ali kaj podobnega), kolega pa je prejel »svežo« pakirano panceto, ki je bila namesto slastne »mesne« barve sumljivo modre barve.

Ampak nima veze. Vikend je uspel, kot sem zapisal zaradi odlične družbe in dobre organizacije.

V pričakovanju novega Camp let izleta….

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: