Še slab mesec

Pravzaprav še tri tedne in gremo. Gremo na kampiranje enakomislečih. Zbralo se nas bo kar nekaj camp-letkarjev. Komaj čakam, da spoznam v živo osebe s katerimi klepetam po v FB skupini: Camp let sLOVEenija.

Veselim se, da zopet vidim “najina” ambasadorja, ki sta naju uvedla v svet Camp-let prikolic.

Čeprav po drugi strani me je kar malo strah. No sicer verjamem, da ni tako, pa vseeno bom imel občutek, da moramo pokazat, da smo totalni carji v postavljanju našega hotela “Na Kljuki”. Ja strah me je, da bom spet zatajil, kot je bilo to v Novigradu.

Želim si, da bo šlo kot po maslu. Da se bom postavil, prikazal junaka pred svojo ženko in hčerkama. Da bom svetel zgled, ki si ga bosta moja tavelka in tamala ustvarili, ko bosta iskali svojega princa na belem konju.

Da bo njun frajer znal postaviti prikolico v waservago, da bo znal najti razgled, ki bo prebudil jutranji pogled na morje ali na gore. Vem, da bosta težko našli takega junaka. No zavedam pa se tudi, da so to le moje sanje, ki si ustvarjam pri belem dnevu.

Čeprav dekleti danes verjameta, da bosta večno potovali z nama in našo Camp-letko, si ne delam utvar, da bova z ženko čez cca 10 let že raziskovala svet sama.

Komaj čakam novosti, ki jih bom videl na Camp-let vikendu v Šobcu. Prepričan sem, da se bom ogromno naučil in videl ogromno super rešitev za to in ono težavo. Veselim se obiska kampa Šobec. Nisem še bil tam. Pravzaprav upam, da bomo v letošnjem letu spoznali kar nekaj slovenskih kampov. Veselim se obiska kampa Danica v Bohinju. Veselim se, da bom tam lahko v našem hotelu pogostil prijatelja Jureta z družino. Že dolgo časa se veselim tega.

Upam, da nam leto uspe obiskal kamp Menina, ki se nahaja 800 m od glavne ceste Mozirje – Ljubno v kraju Rečica ob Savinji.

In v koledarju že imamo obisk kampa Špik, kjer se prav tako veselim, da spečemo kak čevapčič z bratrancem in njegovo družino.

Aja in seveda moramo iti tudi na otok Cres. Ženi sem obljubil, da jo letos peljem na otok, da bo videla ves prestiž hrvaških otokov. Vem, da Cres verjetno ni pravi predstavnik pa vseeno.

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: