naj naj 21 precej drugače

Kar nekaj časa že nisem nič napisal. Pa saj ni bilo nič kaj pametnega… Vmes je bila zima, Peter Prevc je pobral vse kar se je pobrat dalo. Spoznal sem njegovo dekle. Super punca… Pa baje nista zaročena kot pravi Stare… No men sta se sam smejala ko sem to rekel. Pa Robi ki je tudi razturaval s skoki. Seveda ne smem pozabit na punce. Rastur Maje Vtič in seveda naših super polank Eme Klinec in Nike Križnar. Skratka nič posebnega. Vse po starem 🙂

Danes bi mora teči na najnaj21. Žal mi to ni bilo usojeno. Poškodba. Mi pa je bilo usojeno nekaj popolnoma drugega. Usojeno mi je bilo, da sem pomagal na okrepčevalnici na Osolniku. Najprej seveda povabilo. No mal sem se sam povabil. Priznam. Čisto presenečenje je bilo, ko se mi je pri tem pridružila žena. Top. Super dan. No pa da ne bo zgledalo, da je bilo to naša postojanka. NE. DALEČ OD TEGA. To je bila postojanka Loka MTB Maratona, kjer je bil glavni ambasador Stanko Livk in seveda njegova boljša polovica.

Danes je bil žal dež ampak to nam ni vzelo poguma. V bistvu dežja razen mokrih oblačil sploh nismo opazili. Postojanka je bila postavljena pri Brunarici Osolnik. Bilo je izjemno. Dejansko smo imeli res srečo, ker smo bili ves čas pod streho. Kaj si lahko še želiš lepšega? Dobra družba je itak bila.

Opazoval sem tekače, ki jih dež pravzaprav niti ni motil. Vsaj nisem imel tega občutka. Pa saj ni lilo, ampak je pravzaprav prijetno škropilo in hladilo. Bolje to, kot pa nenormalna vročina. Vsaj meni osebno se zdi tako. Prvih 10 je bilo itak unih tazaresnih. Potem pa so prišli na vrsto uživači. Z marsikom smo kako rekli in mu obljubili pečeno telečjo ali pa svinjsko kračo pod pogojem, da počaka cca 20 minut, da se bo spekla do konca.  Ko sem sam na tovrstni progi si želim na okrepčevalnicah slišati vse kaj drugega kot pa: A bo šlo? Pa saj tahuje je že za tabo… To je skoraj enako kot da bi rekel, da je danes lepo vreme. tekače smo poskušali malo za animirati. Najbolj pa sem bil ponosen, ko so vprašali kaka je še pot naprej, da smo jim lahko do potankosti opisali pot, ki je sledila. S Stankom se letos prvič nisva udeležila tega teka. Kar pomeni, da sva to pot pretekla/prehodila že kar nekajkrat.

Med tekači sem jih seveda poznal kaj nekaj. Ne morem mimo članov športnega društva Utrip, ki so imeli kar močno zastopanost, predsednik se mi je želel celo izmuzniti iz foto objektiva, vendar ga je mojo sokolje oko uzrlo in opozorilo, da ni na slikci… In se je pustil tudi slikati potem. Seveda pa ravno tako ne morem mimo Mace. Super gospe, ki mi je dostikrat delala družbo na najnaj21. Prav vesel sem bil, ko sem jo zagledal. Šele takrat se mi je dejansko milo storilo, da nisem šel teči. Ampak še enkrat povem, da je moji neudeležbi botrovala poškodba. Hvala Bogu, da je najnaj21 prva letošnja tekma in da jih še kar nekaj sledi.

FOTOGALERIJA iz okrepčevalnice Loka MTB maratona – Osolnik

(dejansko bo v celoti na voljo šele jutri zjutraj (10.4.2016). Traja, da se naloži… Vsebuje pa 615 fotografij.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: