Obtožila me je, da sem star.

Nimam jih še 40. Res ne!!!. V bistvu mi še veliko manjka do 40. No v glavnem. Začelo se je v petek. Imamo firmsko fešto. Eno izmed. Pa pride do mene mlajša sodelavka. Športnica. Na FB sva itak povezana. Neki se pogovarjava. Potem pa ona kot strela z jasnega pravi, da dobro zgledam. Ego mi raste. Razmišljam o tem kako sem hvaležen mojim dvem fitnes trenerjem iz As’ fit… Res sem fit. Cool. Odlično se počutim. Vsakdo rad sliši, da dobro zgleda. Vsaj če je to iskreno. In če ti to reče  2 dni  več kot 9 let mlajša punca, je kompliment še toliko večji. Matr. Pa še njen šef nisem. Tko, da tle ni nobene povezave. Ne razmišljam o ničemer. Predajam se občutkom. In ego raste. Razmišljam o tem, da moram še malo pojačat v fitnesu. Pa razmišljam o tem kako se bom pogovoril o pravi prehrani z mojima dvema fitnes nutricistoma. Skratka pojem jima slavo. Pa sem tudi. Valda!!! Razmišljam o tem, da mi januarja ne bo potrebno na DETOX akcijo, ki jo omogoča podjetje SENSILAB. Itak zgledam dobro. In potem zapiha na dušo naprej. Pravi, da sem pravi motivator. Da bere moje zapise. Pa kaj je lahko še lepšega? Hočem bit neki pameten in rečem, da imam prsi za košarico A. Hotel sem povedat, da sem v bistvu že fulll nabildan. Ker itak sem. No ja. OK. Mišice in vse ostalo je malo prikrito ampak dejansko pa vse obstaja. Tko. Malo zalito. Pa to sploh ni pomemben. Valjda se ne bom zdaj spravil v neko neugodno situacijo, ko ti taka dama daje take hude komplimente.

Da ne bo narobe razumljeno. Nič si ne predstavljam, da je hotela več. Mi je dala samo komplimente. Nič drugega. Nobenih skritih sporočil.

No in potem nadaljuje. Veš tko je ful dobr prebrat, da se nekdo pri TVOJIH letih prične ukvarjat s športom. Sesula me je!!! Pri MOJIH letih. Po moje niti ne ve, da nisem 40 in da sva razlike le 2 dni več kot 9 let. Ubila me je. V bistvu me je inteligentno postavila za starca. Ampak jaz se ne počutim za starca. Počutim se kot da sem star 29 let. Toliko kot je pač zapisano na FB. Razmišljam o tem kako me je poteptala. Take stvari bi morale biti prepovedane z zakonom. Dejansko pa ni pokazala niti spoštovanja do starejših.

Sicer pa ni bilo tako hudo. No malo je zabolelo. Ampak bom preživel. Bom si zlizal rane. Na DETOX grem januarja. Sicer sem mojima fitnes trenerjema in nutricionistoma hvaležen. Super se imam v njuni družbi. Pridno telovadim in pridobivam malce na kondiciji. Koliko, bomo pa videli kmalu.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: