Tek 4 mostov drugič in zadnjič letos

Tako kot prejšnje leto postaja T4M tek naš družinski praznik. Začne se z nastopom tamale in potem teče še fotr. Upam, da se drugo leto nadgradi z nastopom mamice.

O T4M drugače govoriti kot o presežkih bi bilo pregrešno. Če so bile lani simpatične napakice o teh letos ni bilo ne duha ne sluha. Mislim predvsem na merjenje rezultatov in potem na podelitev.

Letos sem tekel s @SDUTRIP. Nora tekaška skupina. Super ljudje. Moram reči, da sem se nekoliko bolj kot teka veselil prav konca, ko gremo z Utripovci na pivo. No en Utripovec in en Vaitapu član sta se odločila, da bosta tek nekoliko popestrila. Odločila sta se teči z dodatkom lasulje in sončnih očal. Moram reči, da sta vsekakor vzbudila pozornost. Pravita, da je bil to test za prihodnje leto. Vsekakor bi se bil pripravljen temu testu pridružiti. Ampak ni panike. Drugo leto. Nekako sta predstavljala zgodovinsko osebnost Škofje Loke – črnca. Sta se mi pa tudi malo smilila, ker je moralo biti res vroče pod lasuljo.

Pred tekom sem pogrešal ali pa nisem slišal še jamranje srnice. Sicer sem si mislil, da je bilo vsekakor prisotno, mogoče pa zdaj ne upa preveč naglas. Ker potem vsakič zapišem… Pa ne mislim nič slabega. Mi je čisto simpatično… Ampak res vsakič… Potem pa neki hudi rekordi :).

No pa gremo po vrsti. Najprej zbor. Lepo umirjeno uro pred začetkom. Potem obisk Sokolskega doma. Tega so zrihtali. Sokolski dom je bil hkrati tudi glavna pisarna T4M. Odlična poteza!!! Lani pravzaprav niti nisem vedel kam je mogoče oddati “prtljago”. Letos pa vse le nekaj korakov stran. In možnost baje tudi tuširanja (nisem testiral). Vse je potekalo izredno gladko. Ekipa je odlično uigrana. Začetek teka zopet z Dan ljubezni. Nisem pričakoval prav nič drugače. Če je lani deževalo, je bilo letos idealno vreme. No za moj okus nekoliko prevroče. Organizator je temu posledično prilagodil število okrepčevalnic. Bilo jih je naravnost ogromno. Dejansko sem se ustavil po kozarec vode pri dveh, opazil pa sem po mojem vsaj še tri, če ne več.

Navijači super. Izredno pozitivno vzdušje. Navijanje izjemno. Prav povsod ob progi navijači. Res izjemno. Ogromno pozitivne energije. Tekači se spodbujajo tudi med seboj.

Čas soliden. Ni bil boljši kot lani, čeprav sem malenkost upal ampak sem ob štartu opustil to misel. Za moj okus je bilo čisto prevroče. Raje imam hladnejše vreme. Moja idealna temperatura je okoli 0 stopinj. Tako, da se zdaj za mene pričenja obdobje trpljenja. Namreč vse kar je nad 20 stopinj je meni strašansko vroče. Če pa je še soparno… Ojej.

Na koncu pa kar dva koncerta. Ker ne moreš biti sočasno na dveh se pač odločiš za enega. No Utripovci smo se odločili za koncert OF. Dokaj hitro smo prišli do svoje mize. In začela se je debata. No debata o Iron Manu. Kako eni pač hitro opravijo s to disciplino. Moram reči, da me tudi to mika. Ampak pride enkrat na vrsto.

Zanimivo je to, da po teku ni padla nobena stava ali pa izziv. Je pa padla ideja za prihodnje leto, da se nas našemi malo več. Takoj sem za stvar. Bi bilo zanimivo.

Pivo z Utripovci vsekakor uspelo. Bilo je le eno pivo preveč. Ponoči sem razmišljal, da bi šel zjutraj na Franjo. Ta malo seveda. Ampak sem se malo ustrašil vročine. Utrujen po teku pa tako ali tako nisem bil preveč.

Danes nimam prave glave za pisanje. Sem bil na nogomet tekmi pa smo izgubili. Je glava prazna.

Fotografije (avtor ZHAK):

https://plus.google.com/u/0/photos/102666836183631971814/albums/6159962314088271681

Rezultati:

http://www.protime.si/rezultatitekem/58-rezultati-tek-stirih-mostov-2015

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: