Večerni tek s ŠD Utrip

Danes nisem vedel ali tek bo ali ne bo. Namreč bile so neke objave, da bo ta teden brez teka. Sicer pod temi objavami ni bila podpisana šefica pač pa nekdo drug. In sem bil zmeden. Bo ali ne bo. Nimam pojma. Po eni strani bi lahko bilo, po drugi pa,… hm.
Po službi šibam na šolsko zabavo. Med vožnjo (v avtu), v bistvu na semaforju pri rdeči luči, prečekiram maile. Da se prepričan kako je z današnjim treningom. Že na daleč iz aviona se je videlo, da je šefica sklicala trening. Je nepopustljiva. Ne bo nobene pavze. Pa moram reči, da sem bil vesel. Namreč tele dni v decembru me delajo slabiča. Popijem preveč kavic, obiščem preveč srečanj, grem na preveč kosil. In tudi kakšen kozarec alkohola je preveč. Pa to ne pomeni, da sem kronik. Ampak popijem kakšen kozarec več kot običajno. Ok. Spet se bere čudno. V glavnem december spijem čisto malo več kot običajno.
V decembru treniram nekoliko manj. Zanimivo pa je, da nekoliko bolj napredujem. Vsaj občutek je tak. Pa nima veze.
No danes smo se zbrali na znanem mestu. Malo me je bilo strah, da bomo spet lezli na kak bližnji Triglav, saj je bil dogovor tak, da se dogovorimo na samem srečanju. Itak sem pussy in nisem upal niti ugovarjati. Torej prvi predlogi na srečanju so padali. Se mi zdi, da vsakič, ko je nekdo dal pobudo za novo pot, je bil moj pogled bolj nesrečen. Rekel sem si, samo ne na kak hud hrib. Ja. No padla je odločitev. Ravninska. Ja itak. Ti me ne bodo več nategnili. Ravninske pač na teh treningih ni. Ne obstaja. Naredili smo cca 250 višinskih metrov na 10 km razdalji.
Na koncu pa. Jaka hvala. Na koncu tega tekaškega treninga pa prvič v zgodovini odkar tečem s ŠD UTRIP prava AnaLiza. In čisto prava. Tista s pivom. Ja tisti, ki ste manjkali, ste lahko žalostni. Ni bilo dolgo. Cca 15 min. Skratka noben ni bil prikrajšan.
Toliko za danes.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: