Urin tehta točno 0,4 kg in nekaj narobe delam

Danes sem imel tekaški trening z Davidom Kaduncem. Po dolgem času ga je bilo prav prijetno videt. Sploh se ne spomnim kdaj smo imeli nazadnje trening z njim. Čeprav trening ni bil prav nič prijeten. Namreč nekaj me matra pa ne vem zakaj. Dejansko treniram več, delam različne treninge napredka pa ni. Oziroma ga ne občutim. Zagotovo delam nekaj narobe. Mislim, da je težava v tem, da ne delam počasnih tekov pač pa ves čas skoraj na polno. To zagotovo ni v redu. Moram malo spremeniti treninge. Po drugi strani pa 2x tedensko treniram na sobnem kolesu, kjer ne presežem 150 utripov na minuto, zraven pa se zviram še s skledcami, počepi, trebušnjaki in še nekaj zviranja, ki imajo namen krepitve mišic gležnja, tetive,… Tukaj pa napredujem. Ampak to nekako ni ravno namen.
Tečem približno 3x tedensko. Mislim, da to ni premalo, da je ravno dovolj. Ker tako “treniram” kar 5x na teden. Res pa je, da moram začeti spremljati sobotne/nedeljske teke, da vidim kakšna razlika je. Namreč čez teden sem bistveno bolj zmatran saj imam premalo počitka/spanja in precej dolg delovnik.
Danes sem tako naredil cca 10 km okoli Rožnika. Sicer super trasa. Me je pa izredno motila megla, ki je počasi prihajala na tekaško pot.
Danes sem tekel dejansko s kolegom/prijateljem/sodelavcem, David je ušel naprej (še z enim sotekačem). Po mojem je kolega komaj miril svoje živce, ker sem bil res obupen. Ampak klanci mi zadnje čase res ne gredo, Prav volje mi zmanjka, prav tako energije. Se bo že počasi popravilo. Upam, da kmalu začneva zopet z ženo teči lahne treninge, saj mi je to najbolj pomagalo.
Ko sem prišel domov sem naredil en mini eksperiment. Namreč po izvedenem tušu sem se stehtal. Vseeno malo gledam tudi na težo, da ne pade preveč oziroma zraste. Tako malo za občutek. Po eni strani precej samovšečno, po drugi pa kaj pa vem. Je pa zanimivo. In naj povem, da potem ne opazujem svojega telesa pred velikim ogledalom, ki ga imamo v dnevni sobi. Je tako velik, da bi se lahko videl celega notri. No ampak se ne gledam. Dejansko sem ga naredil sam in manjših ogledal iz Ikee in mi je všeč vzorec. V glavnem, da je javno, jasno in razumljivo se ne gledam. Ok. Včasih pogledam frizuro, če mi slučajno kak las štrli stran. Sploh ne vem zakaj pišem o ogledalu.
No potem sem šel na wc (malo potrebo/lulanje/scanje…) in ugotovil, da je bila teža mojega urina točno 0,4 kg. Cool ne? V bistvu zelo zanimivo izmerjeno. Saj sem bil dejansko lažji za 0,4 kg. Razmišljam, da bi to vajo ponavljal (tehtanje urina), da bi videl kakšna so odstopanja.
Drugače pa sem danes prehitel ŠD Utrip. Oni so šele začeli trening, ko sem jaz končal. Za trenutek sem pomislil, da bi danes naredil dvojni trening, saj je bil s ŠD Utrip predvidena ravnina. In danes čisto zares. Ampak to bi mejilo že malo na norost, tako da sem raje ostal normalen in šel domov počivat.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: