Tek štirih mostov 2014

Pravzaprav se je vse začelo že zjutraj.  Najprej vrtčevski teki.

https://poldy76.wordpress.com/2014/06/14/prva-tekma-tek-stirih-mostov-skofja-loka/

in galerija vrtčevskih tekov (izposojena :)): https://plus.google.com/photos/102666836183631971814/albums/6024787588354156049?banner=pwa

Včeraj sva bila z ženo povabljena na rojstni dan prijatelja.

NE bi bil pravi prijatelj oziroma ne bi bilo pravega praznovanja, če ne bi bilo:

odojek

in seveda žlahtni hmeljev napitek. Moram priznati, da ni bil zgolj eden. Treba je bilo namreč poskrbeti za žejo.Nihče mi ni verjel, da grem še na večerni tek. Moram priznati, da sem celo razmišljal o tem, da ne bi šel tečt. Ampak trma je naredila svoje.

Ob 21:00 sva se z ženo pojavila v Škofji Loki. Zadnje priprave na tek in pričetek dežja. Vzdušje fenomenalno. Srečal tudi nekaj prijateljev. Še posebej sem bil vesel kolega iz Banke Koper. Žal njegovemu tempu nisem mogel slediti, saj nisem tako hiter prav tako pa je pivo naredilo svoje.  Ampak nisem se dal. Začeli smo super. Letos je organizator spremenil progo. Naredil jo je v bistvu še bolj vabljivo, zapeljivo. Čeprav moram priznati, da ni najlažja proga. Namreč kar nekaj zoprnih vzpončkov poleg tega pa še nekaj makedama, saj se po Loki na polno dela.

Glede organizacije lahko rečem samo čestitke. Gre za tek, ki vsako leto privabi več tekačev. Prvo leto 500, drugo leto 800, včeraj pa nekaj čez 1.000 (vsaj tako pravi organizator. Čeprav bi sam glede na število prijav rekel, da blizu 1.100 tekačev (vključuje tudi štafete).

Letos nam je nekoliko ponagajal dež, tako da smo imeli kar nekaj težav s štartnimi številkami. Meni je dokaj hitro padla dol, tako da sem tekel s številko v roki (na številki je bil nalepljen čip).

Letos je bilo nekoliko manj navijačev, pa vseeno še vedno veliko. Dež je pač naredil svoje. Čeprav letos sem imel prav poseben občutek. Namreč žena je bila tokrat prvič z mano. To mi je dodalo še nekaj dodatnih kril.

Čas boljši kot leto prej. Namreč izboljšal sem ga za 3 minute in pol. Kljub temu, da sem bil dopinško podkrepljen (PIVO) sem z rezultatom izredno zadovoljen. To hkrati kaže, da se mi tudi forma izboljšuje.

Organizatorju dajem pet plusov in dva minuska. Pet plusov zato, ker je bila organizacija res odlična. Vse je teklo tekoče. Vzdušje izjemno. Dva minuska pa zato, ker so številke odpadale od majic (ne samo meni) in na koncu nisem našel pomaranč. Ok priznam, sem razvajen. Čeprav moram reči, da so bile okrepčevalnice kar dobro založene,. Sicer sem se ustavil zgolj na končni, ker enostavno nisem potreboval…

Drugo leto spet… brez vprašanj in računam, da brez dopinga.

Še poročilo POLARja:

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=8454013fa7e9a7b435d4b834a639ea6f

Slikovna galerija (izposojena): https://plus.google.com/photos/102666836183631971814/albums/6024898029862722337?banner=pwa

Rezultati: http://www.alples-timing.si/live-rezultati.html

One thought on “Tek štirih mostov 2014

Add yours

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: