(spet) Rožnik

Pa vseeno danes veliko drugače. Namreč zopet smo začeli s tekaškimi treningi z Davidom Kaduncom. No množino bi bilo tukaj primerno izvzeti. Namreč danes sem imel tekaški trening z Davidom Kaduncom. Namreč moji sotekači so se danes odpovedali temu športu. Razlogi tičijo predvsem v službenih obveznostih zato jim je več kot pol odpuščeno.

No začetek je bil precej vzpodbuden. Najprej sem Davidu razložil, da letos še nisem dosti treniral, da naj se me prosim usmili. Njegov govorica telesa je izdajala povsem drugačno govorico kot besede. Saj bova šla počas ampak oči so se precej zaiskrile… Takoj mi je bilo znano, da danes ne bo najlažji trening. Ampak če ga pa zmorem … bo pa spet en mejnik za mano. In res je, da zadnje čase ne tečem višinskih metrov pač pa v večini ravnino.

In sva šla. Tempo za mene dokaj zmeren, za Davida pa verjetno prepočasen. Ampak danes je bil prijazen. Prideva do prvega klanca… mlinčki, mlinčki, dajmo, samo še malo… Dihal sem skoraj na škrge ampak mlinčki so šli. Ko sem se za trenutek ustavil pa je bilo, dajmo, dajmo, saj gre…

No dokaj kmalu sva končala s tekom. Prišla sva do cilja, da ne bi bilo pomote. Bilo je super. Ura mi je sicer kazala neke čudne številke glede utripa. Pa sem doma ugotovil, da jo je malo medlo….

Prav super trening. Več o treningu pa:

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=36b7df76488ce19ce8b6af0a2e48bb59

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: