Konec počitnic

Sicer kratkih pa vseeno. Za moje pojme dobro izkoriščenih. Preživeli smo jih v Izoli. In tam se mi je izpolnila dolgoletna želja. Teči ob morju. Šel sem iz Izole do Kopra. No težko rečem, da je bila ta pot polna presežkov. Tekel sem sicer ob morju, kjer opazujem tekače, kolesarje, pa vseeno na asfaltu zraven avtomobilov. No tega sam nisem navajen. Navajen sem teči po gozdu, po mehkih tleh… Tako sem za prvi maj, ko so drugi poslušali budnico, pretekel lahkotnih 13,2 km. Srečo sem imel, da je bil dan naravnost čudovit. Le nekaj kapljic me je zmotilo, drugače pa temperatura skoraj malenkost pretopla. Ker tečem s kapo, da mi vpija znoj, sem imel seveda popolnoma mokro. Pa ne od kopanja pač pa od znoja. Tekel sem počasi. Glede na utrip. Sicer vem, da bi moral teči še počasneje, da bi bil utrip še nižji, pa vseeno. Počasi bomo prišli tudi do tega.

Poročilo POLARja moje jutranje budnice:

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=49d692af8e6743c6573a69d948175784

Danes pa na kolo. Nekateri so tekli Wings for Life, jaz pa sem se odločil, da grem na kolo. Prekolesaril sem melenkost manj kot 55 km.  Vse bi bilo v redu, če ne bi bolela rit. Težava mi ne predstavlja kilometrina, pač pa rit, rit. Ta boli. Namreč po nekje 30 km se prvič oglasi. Ampak žal potem ne utihne pač pa začne kričati. In to ni ravno fajn. Seveda brez nesreče ne gre. Namreč verigo sem popravljal vsaj 3X. Moram dati kolo na servis. Vsekakor pred Franjo. To mi je še vseeno cilj, da grem na ta kratko… Sicer ne vem zakaj se ji reče kratka, ko pa je dolga kar 95 km.

No danes sem naredil s kolesom tudi 659 višinskih metrov. V naših koncih je to skoraj minimum glede na to, da živimo v hribih. Tudi pri kolesarjenju je bil tempo zmeren, saj vse podrejam temu, da bi naredil kar se da dobro bazo… Za jesenske izzive. Še relacija: Poljane – Rovte

Še poročilo POLARja:

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=4b10185e94e86bbacc57915f7025e1fb

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: