Reset

Odločil sem se narediti RESET. Tak velik. Na polno. Namreč malo mi je zmanjkalo motivacije in ugotovil sem, da se pravzaprav precej matram s svojim tekom, hkrati pa niti ne napredujem dosti.

In glede na skrite cilje, ki sem si jih postavil v tem letu, sem se odločil, da je reset bolj kot ne pravilen in ustrezen. Treba je najprej zgraditi ustrezno bazo. Vem, da ne bo šlo hitro, pač pa dejansko počasi in z veliko volje. Ampak če želim doseči cilj je to pač potrebno. In čas je več kot primeren.

Tako sem si danes privoščil lahkoten tek. Tek v katerem sem naravnost užival. Brez nekega hudega matranja, pač pa tempo, ki ga dejansko lahko brez težav držim in pri tem ne trpim. Srčni utrip mora biti pri tem znosen. Seveda nisem nek znalec na tem področju ampak vseeno si bom nekako naredil neke vrste program. Program bom poskušal delati na način, da bom vsaj 2x tedensko tekel in 1x tedensko šel na kolo – specialko. Žal več nimam časa. In glede na to, da bo trening vsaj 3 x tedensko bi moralo biti to dovolj za dosego mojih ciljev. Če ne bo, potem bo treba zadeva nekoliko spremeniti. Ampak bomo videli. To bo zame bolj test kot karkoli drugega.

Danes torej slabih 12 km. Ne prehitrih, pravzaprav počasnih. Da se spet navadim na tek in pri tem dejansko uživam. Računam, da se bo tempo počasi stopnjeval. Saj bi se moral….

Danes je bila na vrsti ravnina…

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=db20cf07d2d5423c9228fb84a5abd78d

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: