Sobota – danes na vrsti kolo, če bo zvečer volja in moč…

pa še nekaj teka.

Ampak bomo videli. Uživam na kolesu. Uživam v teku. Čeprav na kolesu malenkost bolj. Zakaj? Ker je pač tako. Mogoče pa tudi zato, ker sem kolo že pošteno pogrešal. Zdaj pa lepi dnevi naravnost vabijo, da se jih izkoristi, da se naredi tudi kakšen kolesarski kilometer.

Še vedno imam “rešpekt” pred specialko tako da ne iztisnem vsega ven. Še vedno me je malo strah hitrosti, saj se še predobro spominjam dveh padcev. Enega že kar več kot 30 let nazaj in enega pred nekaj leti… Ampak bo minilo. Sem prepričan.

Spet sem malo pokukal na tekaški forum. Tam pisci kar prekipevajo od svojih tekaških presežkov. No sam nisem ravno v vrhuncu forme. Malo me je uničil žled, malo pa pomanjkanje volje.  Ampak prihaja nazaj. Z velikimi koraki.

Prihodnji teden imam tekmo najnaj21. Čeprav računam na boljši rezultat kot lansko leto, vseeno mislim, da dosti boljši ne bo. Premalo treninga. Kruta realnost. Ampak tako je. Bo pa drugo leto bolje. Letos imam še druge izzive, za katere pa upam, da se bodo rešili ravno tako v letošnjem letu. Bo že. Sem prepričan.

No danes prekolesaril 34 km. Naravnost super. Tudi hitrost in počutje na kolesu se izboljšuje. Le rit, rit. Ta mi bo še dala vetra, saj boli kot hudič, ko sem na kolesu 20 km… Potem pa se moram ustaviti in malo spočiti… Ampak zaradi moje zadnje plati. Prav zaradi nič drugega. Do Franje imam še nekaj časa, da se pripravim. Vem, da bo šlo. Zdaj je edino vprašanje dolga ali kratka. Po vsej verjetnosti bo kratka…

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:24:59, HR Avg: 146, HR Max: 202, Calories:1185 kcal, Distance: 34.02 km, Pace Avg: 02:30 min/km,Training Load: 227, Ascent: 361,6 m

Pa še povezava do današnjega izletka:

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=991af30424d1ad3757b98b0f5207c859

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: