Lačen s plešo

Že nekaj časa se gledam v ogledalo. Nisem narcis. Samo omenim. In gledam točno določeno pikico na moji glavi. No v bistvu ni pika pač pa je prazen prostorček. Ta prazen prostorček na moji glavi, ki je bil včasih prekrit z mojimi krasnimi laski je nastal na podlagi “operacije” izpod rok moje žene. In to s posebej specializiranim medicinskih orodjem, pinceto. Hotel sem napisati pinceto za dlake, pa verjetno to ni. Čeprav se sprašujem zakaj pravzaprav imajo ženske v svojem damskem kompletu pinceto. No o tem raje ne bom razglabljal.

Torej žena mi je odstranila nekaj mojih čudovitih lask na glavi zaradi temeljite operacije. Namreč na glavi, kar sploh ne moreš verjet, da je to možno, je zrasel mozolj. Ja, tak ogromen. In začel se je kaj pa vem, verjetno gnojiti in iz tega mozolja so rasli lasje. In seveda sem ga opazil. Začutil, kot kakšen najstnik. In ker se ta hudič zaradi las ni hotel zaceliti, odstraniti, skratka zginiti, je bilo potrebna strokovna operacija. Žena mi je počasi a vztrajno izpulila nekaj las. Itak, da ni bolelo. Ok, malo. Ok, malo bolj. Matr to boli. Zdaj razumem zakaj se mi otroci pritožujejo, ko jih cuka Pa sem čisto nežen. No in žena je naredila kar je pač morala.

Zdaj pa že 14 dni opazujem, da imam luknjo na lasišču. Ponavadi se pleša prične na sredini glave in se le ta potem razširja. No pri meni ni tako. Pri meni se je začelo na desni strani glave, tako nad ušesom. Zgleda precej smešno. In danes super komentar moje žene. Saj se ne vidi. Sicer pa vidi skoraj vsak. Zgledam kot da se je pri meni glede pleše nekaj sfalilo. Upam, da se zarase.

Zakaj naslov lačen s plešo?

Ker sem pač lačen in se mi začela delati pleša, kar sem zgoraj opisal. Grem jest. Pa dober tek.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: