cestno kolesarjenje

Imam ga. No že kake 14 dni ali pa tri tedne. Cestno kolo wilier izoard xp campagnolo veloce. Nekaj podbnega kot na linku, le da je oprema malce drugačna. Včeraj sem si omislil še kolesarske čeveljce  Nike Col. Tukaj sem imel srečo, ker glede na to, da je zima, težko dobiš omenjene čeveljce po razumni ceni. Poleg tega nisem bil pripravljen dati prav veliko denarja, saj bodo to prvi čeveljci in moram pravzaprav spoznati kaj in kako glede cestnega kolesarjenja. Prepričan pa sem, da bodo za prvo sezono zagotovo OK.

Prvi plan je, da naredim dovolj kilometrov, da grem na Maraton Franjo. Sicer me zdaj kolegi iz KD Rog vabijo, da hodim skupaj z njimi na treninge. Sicer mi je to super ideja žal pa imam velik problem s kroničnim pomanjkanjem časa. Ampak zagotovo se jim bom kdaj pridružil. Pred Franjo je cilj, da vsaj enkrat pridem do morja s kolesom. Ena sobota, ki bo zagotovo polna dogodivščin. Seveda ne bom šel sam, pač pa se mi bosta pridružila še en kolesar in kolesarka. Kolesarka že pridno trenira, kolesar pa tudi. Sicer kolesar malenkost drugače.

Treba pa bo trenirat. Brez nič ni nič. Ta teden sem bolj slabo treniral. Nisem bil prav nič priden. Bo treba biti bolj priden. Res pa je, da je bil tole malo poseben teden. Obilo snega in hkrati tudi malo slabe volje.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: