zadovoljen sem

Včeraj preživeli dan izredno športno. dopoldne spremljanje moških skokov in odlični nastop Slovencev. Pozno dopoldan smo se odpravili na tekmo ženskih smučarskih skokov v Planico. Tekma in vzdušje odlično. Tudi naše skakalke so k temu dodale s svojimi rezultati. Zvečer prišli domov in merjenje Vo2max po sistemu POLAR. Mi ga izmeri urica POLAR RC3 GPS. In včeraj rekord, odkar si merim VO2MAX. Nameril je številko 57. In kasneje sem šel na sobno kolo. Bilo je super. V bistvu zdaj treniram (na sobnem kolsu) na način, da spremljam srčni utrip. In napredek se vidi. No vsaj meni računsko kaže ok. Tudi počutje je boljše.

Zadovoljen sem tudi, da mi vaga zadnje pol leta več ali manj kaže ves čas med 76 in 77 kg. Glede na to, da sem štartal s tekom z 95 kg, izgubil vmes slabih 20 kg in da imam sedaj že pol leta konstantno težo, da je to super. Še posebej naj povem, da ob tem nisem bil na prav nobeni dieti. Razen pred tekmami, ko se je žena odločila, na podlagi prebranega, da je teden pred tekmo potrebno jesti veliko testenin. In moja ideja, da sem pred tekmami jedel SPORT MUSLI. No temu sem se dokaj hitro odpovedal. Ker so ime enostavno zanič. Zadnje čase (od avgusta) pa sem na priporočilo mojega nečaka športnika začel z uživanjem Omega 3 tabletk in WHEYa (sirotke) po treningu.

Še povzetek včerajšnjega treninga po POLARju:

Duration: 00:47:39, HR Avg: 143, HR Max: 158, Calories:630 kcal, Distance: 17.5 km, Training Load: 121

Še pregled v letošnjem letu obdelanega: pretekel: 65,54 km; prehodil: 12,72 km; prekolesaril (sobno kolo): 142,3 km; narejenih višinskih metrov: 2.559 v.m

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: