Sprehod z otroci in ženo, taščo, teto od žene,…

Počitek ali lahka vadba je sestavni del treninga. In tako je bil danes na vrsti sprehod z otroci, ženo, taščo in teto od žene. Cela mala četica. Naredili smo 6,24 km. In tako smo danes šibali na naš bližnji hribček – Goro. Od začetka seveda nekoliko upora pri otrocih, potem pa se počasi vzpostavi “red” in lepo hodimo. Sploh je blo danes super, ker je bilo krasno, toplo vreme. Hm, če takole pomislim, sredi januarja krasno toplo vreme. Sploh, če pomislim, da sem si prejšnji teden kupil dereze. No kot kaže letos ne bodo ravno veliko v uporabi. Bodo pa naslednja leta. Čeprav me kar matra, da bi jih sprobal, da sploh vidim kako se sploh hodi z derezami.

Zjutraj sem mislil iti na Blegoš, pa je bilo težje kot sem si predstavljal. Namreč zelo težko vstajam. Ponoči seveda težko zaspim, zjutraj pa posledično težko vstanem. Tako, da z današnjim Blegošom ni bilo nič.

Sem pa na dašnjem sprehodu dodal nogicam uteži. In sicer 0,5 kg. V bistvu me je zanimalo, kako se bo razlikovalo od prejšnjega sprehoda. No in ugotovitev. Pravzaprav nobene razlike.

Jutri pa spet tek s sotekačem iz vasi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: