Tek za dušo

Danes sem imel pa tek za dušo. Šel sem počasi. In pri tem užival. Nisem se preveč naprezal. Poslušal sem sebe in se trudil, da me tudi klanec ne ustavi, da ga enostavno pretečem. V bistvu sem uporabil trik od Kadunčeve Andreje, da prej ko ga pretečeš, prej ga je konec. Po drugi strani pa sem uporabil mlinčke. S seboj sem si lepo vzel pijačo in se tudi ustavil, da sem popil svoj napitek kot človek. In počutje. Izjemno. Res pa je, da sem se malo naveličal hribov, tako da sem šel danes ravninski tek. No kljub temu sem naredil 100 višinskih metrčkov. Ampak to je za mene skoraj ravnina, saj v mojih koncih praktično ni prave ravnine.

Jutri, če se zbudim pa šibam na Blegoš. Ampak to je na žalost velik če, ker zelo težko vstajam. Razmišljam o temu, da bi 2x tedensko dejansko tekel tole ravnino, dokler se seveda ne naveličam in ne najdem kake druge ravninske proge. Sicer je pa prog za odkrivat veliko. Vsaj mislim. Tako bom pa tudi bolje spoznal okolico, kar pa tudi ni slabo.

Seveda tudi danes ni bilo ne vem kako mrzlo. V bistvu je bilo za mene celo nekoliko preveč vroče, saj je bilo cca 7 stopinj.

Še podatki POLAR:

Duration: 01:13:22, HR Avg: 176, HR Max: 185, Calories:1487 kcal, Distance: 11.21 km, Pace Avg: 06:31 min/km,Training Load: 341, Ascent: 102,7

 

 

 

Polarjev zapis poti.

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=c575f3c9a02bd60ee7dde8a61630b368

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: