Končno tek

Spet ali pa končno je bil ponedeljek, da sem svojo leno rit spravil do teka. No ni bilo čisto tako. Pač čez vikend je bilo izredno slabo vreme zato sem svoje športne dosežke dosegal na sobnem kolesu.

Danes je bil zopet čas za redni trening so sovaščanom, kolegom, prijateljem. Bilo je super. Za moje pojme malenkost pretoplo. Ja pač najraje tečem, ko je 0 stopinj. No danes pa sva tekla na 3 stopinjah. Začelo se je čisto pravilno. Lepo sva se najprej ogrela s hojo v hrib, potem pa začela teči. Ves čas teka sem razmšljal o tem ali se je on malo polenil ali sem sam napredoval. Poleg tega sem razmišljal, če mi bo tale hec s sobnim kolesom – trening na 69 – 75 MSU že kaj koristil. Zdaj namreč kolesarim kake 14 dni na tem utripu. No in sva tekla. Danes sva se odločila, da bova progo nekoliko podaljšala in s tem tudi nekoliko povišala. Seveda, da nisva pretiravala, sva podaljšala progo za 300 metrov in dodala še 24 m višine. Se pač zavedava, da je potrebno napredovati počasi…

Ampak vsekakor je bilo izjemno, Sicer se vidi vpliv praznikov in tudi posledica kake dodatne kile. Čeprav nama je šlo čisto dobro. Sicer ne tako hitro kot nazadnje, vendar je zelo težko primerjat vsakič isto progo, kljub temu če jo podaljšaš le za 300 metrov, ker to pomeni takoj dodaten kucelj.

Komaj čakam naslednji ponedeljek,…

Tole najino progo mi lahko opisal tudi na naslednji način, Gor, gor, naravnost, naravnost, gor, gor, gor, gor, gor, gor, čisto malo naravnost, gor, gor, dol, dol, dol, dol, dol, dol, dol, gor, gor, gor, dol, dol, gor, dol, gor, dol, dol, dol, in potem se vse ponovi, le da se gor zamenja z dol in dol zamenja z gor….

Aja, pa nimam pojma, če kolo že kaj pomaga. Mogoče to, da se ne počutim utrujeno ali pa vsaj manj.

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:02:27, HR Avg: 171, HR Max: 192, Calories:1188 kcal, Distance: 8.55 km, Pace Avg: 07:19 min/km,Training Load: 270, Ascent 310

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: