Začetek

Tako. Odločil sem se, da začnem. Da dejansko naredim pravi trening. Tako kot se zagre. Namreč, da si vzpostavim pravo bazo, vsaj približek temu, da nadaljujem s tem, da vsak teden podaljšujem trening za 10%… Da se pravilno pripravim za prihajajočo sezono. In letošnja bo zagotovo odlična. Tako sem se pač odločil. Seveda bo treba trdo delati in pridno trenirati pa vseeno. Letos sem si dal prav posebne cilje. Prvi cilj je najnaj21 pod tremi urami. Do tega me loči še 16 tednov. Mislim, da bi to moralo biti več kot dovolj seveda če vmes ne pride kaka bolezen ali kaj drugega, kar bi mi vzelo trening. 

Danes sem na sobnem kolesu naredil 45 min  kolesarjenja v 67 %- 75% MSU. Prav tako pa še tri serije trebušnjakov po 30, 20 sklec in še nekaj dodatnega zviranja. Pri tem seveda nisem pozabil na vaje za noge, gležnje…

Jutri je na vrsti tek. Vsaj nekje 10 km. In kar nekaj višinskih metrov. Nekako računam, da bi vsaj 3x tedensko tekel, kar pomeni 2x po minimalno 10 km čez vikend pa daljši tek. Nekje 2x tedensko računam pa uporabo sobnega kolesa, ki bo na podobnem MSU kot danes. Po eni strani bo to tudi priprava za Franjo, po drugi pa po mojem dober dodatek k teku. 

Ta teden je tudi trening z Davidom. Ti treningi so mi še posebej pri srcu, ker nekako David ne popušča, hkrati pa vidim svoj napredek. In napredek je viden. 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: