Blegoš 12

Kaj je lepše, ko lahko v soncu konec decembra sprehod na Blegoš?

Sploh glede na to, da je to prvi izlet po operaciji. In ko vidiš čas, vidiš, da se počasi vračaš v formo. Vsekakor ti da spet en koš dodatne motivacije. Pa še to, da če primerjaš zgodaj jesenski tek s tem, da sem tokrat tekel v gorskih čevljih in da so bila tla blatna, snežena in na določene konce tudi ledena. Zaostal pa na vrh le dve minuti za mojim najboljšim časom in 4 minute za cel krog. Vsekakor lahko malce zaostajanja pripišem torej slabi poti in nekoliko več previdnosti, da se ne bi prehitro skotalil dol in mogoče s tem postavil sicer PB, dvomim pa, da bi potem lahko še vstal saj mi tak PB ne bi pomagal prav veliko. Kljub temu, da je bil Blegoš (vrh) zavit v meglo sem bil presenečen kako se je dejansko po poti megla skoraj skrivala. Le vrh je bil res popolnoma zavit v meglo tako, da nisi videl več kot 50 metrov naprej.

Presenečenje je bilo tudi, da je bilo na Blegošu res veliko pohodnikov. Že na parkirišču na Kalu sem komaj našel parkirni prostor. Ob vzponu na Blegoš sem srečal kar nekaj skupinic. V koči pa…toliko ljudi kot jih še nisem videl ob klasičnih dneh. Klasičnih v smislu, da ni potekala ravno kakšna prireditev na vrhu.

In pa še ključno sporočilo. Začetek pametnega treninga za najnaj21.

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:10:25, HR Avg: 163, HR Max: 180,Calories: 1209 kcal, Distance: 5.3 km, Pace Avg:13:20 min/km, Training Load: 251, Ascent: 488

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: