Obračun

Po zgledu sotekača je verjetno smiselno narediti obračun leta 2013. Pa poglejmo.

V mesecu januarju 6x obiskal ORL kliniko, kjer so mi oktobra potem na koncu rezali mandlje. Bil kar 2x na bolniški. In sicer prvi teden meseca januarja in kar skoraj tedne v mesecu oktobru. To je tudi celoten izkupiček bolniške v mojem službenem življenju. V letu 2013 sem imel cca 70 dni tekaške pavze. Prvi mesec v januarju in potem 40 dni (del septembra in oktober).  Pretekel 651 km v letošnjem letu. Toliko imam izmerjeno. Žal nekaj treningov ni bilo zmerjenih (sam sem si kriv). Od septembra lani pa nekaj malega več kot 1.000 km. Najbolj intenzivno tekaška meseca sta bila julij in avgust. V tem času sem naredil 128 “treningov”, kar pomeni, da je tukaj vključeno tudi kolo, plavanje in razni stabilizacijski treningi oziroma zviranja doma. Ob tem sem “pokuril” cca 102.000 kalorij.

Doživel in preživel še eno “moško” bolezen. Na srečo brez obiska zdravnika.

Preživel/prebolel eno tekaško poškodbo – vnetje kolka.

Udeležil sem se naslednjih tekem:

– 21 km Sežana

– najnaj21

– nočna 10ka v Škofji Loki

– nočna 10ka na Vrhniki

Uspeh vsej je bil, da sem preživel :). 

13x sem bil na vrhu Blegoša.

Vsaj 400 krat sem se spomnil, da moram napisat magistrsko nalogo. In vsaj tolikokrat sem se spomnil, da bi se bilo potrebno učiti ruščino (hodim na tečaj). 

V službi sem preživel minimalno (v povprečju) 20 25 ur več, kot je zahtevano (zahtevano je 8 ur). Največji projekt do sedaj v življenju (v službi) sem pripeljal do nekje 70%. Še 30% torej ostane za leto 2014. V letu 2013 sem imel kar nekaj službenih potovanj. Najdlje je bila Moskva. Mislim, da celo 3x spremenil naziv delovnega mesta. V osnovi pa je bilo vedno isto.

V letu 2013 sem prebral tudi kar nekaj knjig (predvsem o teku), objavil malo več kot 100 zapisov na blogu in nekaj več kot 100 zapisov na tekaškem forumu.

 

In vse skupaj je imelo posledico, da sem “izgubil” 20 kg.

Še splošen vtis:

Leon 2013 ni bilo enostavno. Bilo je naravnost izzivalno. V letu 2013 sem se tudi naučil in spoznal ogromno. Več kot bi si včasih želel ali mislil, da bi lahko. Upam pa, da bo leto 2014 na športnem področju bolj intenzivno in hkrati lažje v službi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: