Sprehod

Počitek je prav tako pomemben kot sam trening. Regeneracijo lahko pospešimo z lažjim treningom. In danes sem se držal teh dveh načel. In moram reči, da je prav pasalo. Z ženo in ta malo hčerko smo šli na malo daljši sprehod. Naredili smo 6,5 km in 312 višinskih metrov. Tempo je bil ta mali primeren. To včasih pomeni dva koraka naprej, en korak nazaj. Ampak tako pač je. Sicer je bil zunaj mraz ampak topla oblačila so vse rešila. Prav všeč mi je bilo, da smo si vzeli kvaliteten čas za sebe. Ta velika pa prihaja v puberteto in se je spuntala tako, da ni šla z nami. Kar dobršen del poti sem razmišljal o tem, kako bova z ženo sploh uspela krotiti to malo žverco. Me prav zanima kdo bo koga. Glede na to, da je ta velika po meni, to pomeni, da bo potrebno ogromno živcev in ogromno energije, da jo bomo krotili.

Jutri pa spet en naporen dan in en naporen večerni trening. S prijateljem iz vasi bova šla na (upam) en ravninski trening. Namreč tele hribi mi vsake toliko časa kar malo presedajo. No in zdaj mi spet malo. Včeraj zvečer sem zato šel tečt v dolino, da sem imel malo klanca dol ampak hudič je, ker je bilo potrebno narediti tudi klanec gor.

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:49:53, HR Avg: 98, HR Max: 127,Calories: 444 kcal, Distance: 6.5 km, Pace Avg: 16:40 min/km, Training Load: 41, Ascent 312m

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: