Še en večerni

Ampak paše. Pošasi prihaja tista moč in se izboljšuje hitrost, ki je včasih bila. Sicer je pa res, da je trening zdaj nekoliko drugačen vsekakor pa bolj hard… In seveda tudi nekoliko daljši. Počasi povečujem razdaljo. Zdaj sem na 10 km in upam, da kmalu pridem spet na mojih cca 15 km po hribu. Počasi se navajam na mraz. Začetek je ponavadi kar hladen. Ampak se potem lepo segreje. Kot da bi imel zraven eno toplo pečko, ki kar greje in greje.

Na srečo imam še nekaj mesecev priprav do prave tekaške sezone. Če mi vmes kaj ne prekriža načrtov bom prav vesel, saj se bo edino tako videl pravi napredek. Počasi bom začel uvajati tudi dolge tempo teke za delanje baze. Upam, da bo v soboto zjutraj normalno vreme, da bom poskušal oddelati nekaj več kot 10 km.

Današnji trening pa po poročilu POLARja:

Duration: 01:11:32, HR Avg: 170, HR Max: 186, Calories:1259 kcal, Distance: 9.63 km, Pace Avg: 07:24 min/km,Training Load: 290, Ascent: 433 m

2 thoughts on “Še en večerni

Add yours

    1. Glede utripa se strinjam. Ampak vem da se bo znižal. Tek v hrib ima posledico višji utrip. Ampak se bo tudi ta znižal….
      Glede mraza. Imam “zimsko” tekaško opremo. Dolge tekaške nogavice, podložene (tekaške) hlače, spodnja (tekaška) majica, (tekaška) majica z dolgimi rokavi in pa tekaška (soft shell) jakna. Prav tako ne manjka tekaška kapa in tekaške rokavice. Pri dihanju pa me mraz ne moti. Vse to je hkrati kupljeno v Hoferju :). Sem pa videl v Interšportu dihalne maske prav za podobne podvige kot je tek.
      Je pa fino, če takoj ko nehaš teči uideš v kak topli bife ali pa kar naravnost domov pod vroč tuš…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: