Še en večerni trening

Včeraj sem pretiraval. Itak. Najprej popoldan sobno kolo in zviranje, potem pa zvečer še eno uro teka v hrib. Prav potegnilo me je. Bila je lepa noč, ki me je kar vabila, da se ji pridružim v teku. Včeraj sem naredil 9 km z 416 višinskimi metri.

Poročilo polarja:

Duration: 01:07:18, HR Avg: 175, HR Max: 184, Calories:1270 kcal, Distance: 9.03 km, Pace Avg: 07:24 min/km,Training Load: 304, Ascent: 416.

Tek včeraj je bil naravnost neverjeten. Prav užitek je bilo teči in užitek je bilo opazovati. Sicer je bila lučka že nekoliko slaba in je potrebovala refil baterij, sem pa vseeno nekoliko podaljšal dolžino. Sicer ne veliko, le cca 500 metrov ob tem pa še dodal nekaj malega višinskih metrov.

Danes pa že redni trening s sotekačem iz vasi. Tudi danes sem bil naravnost navdušen. Sicer sem čutil včerajšnje pretiravanje: 1 uro telovadbe in 1 uro teka, pa vseeno je pasalo, da sem si danes spet pretegnil noge. Čeprav danes je bil tek po ravnini. No tek po ravnini v naših koncih pomeni vsaj 100 višinskih metrov. Poleg tega sem spoznal še dodaten del proge. Tale moj sotekač mi je odkril tisto, kar je bilo meni zakrito. Dodatnih 3 km proge, ki sem jo sicer tekel ampak tako sva naredila ravno klobaso in pretekla nekaj manj kot 10 km. In proga je bila naravnost odlična. Zdaj pa dan ali dva počitka potem pa spet čez drn in strn.

Še poročilo polarja:

Duration: 01:10:18, HR Avg: 169, HR Max: 182, Calories:1235 kcal, Distance: 9.87 km, Pace Avg: 07:08 min/km,Training Load: 284, Ascent: 102

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: