Juhej, gremo naprej

No v bistvu ne gremo naprej ampak se vračamo nazaj. Zdaj sem približno v isti formi kot v mesecu marcu letos, kar je približno po pol leta mojega teka. To pomeni, da se počasi vračamo. Saj ne smem prehitevat in gre pač počasi sem pa vesel, da se vsaj vračam. In bo šlo. Vsak tek/trening je bolje. Gre pa vseeno nekoliko hitreje, napredek mislim. Razlika med obstoječim treningom in preteklim treningom je v tem, da sem zdaj začel delati še razne vaje doma, ki vključujejo krepitev sklepov, kolena, hrbta,… in seveda sobno kolo. Rad sem na sobnem kolesu. Mi paše. Je pa res, da je na sobnem kolesu hudičevo dolgčas. Ampak tudi to se da potrpeti. Včasih si vzamem tablico, včasih pa bluzim nekaj tra v tri dni.

Današnji večerni trening je bil super. Spet sem se preznojil, spet sva skupaj s prijateljem pretekla 8 km in ob tem naredila še nekaj višinskih metrov. Žal pri nas drugače ne gre, saj pač živimo v hribih. Danes sva doživela še prav posebno izkušnjo. Ampak je brez veze o njej govorit. Čeprav je bil danes izredno težak dan. Zdaj pravi moj sotekač, da bi tekla skupaj kar dvakrat na teden. Kaj češ lepšega? Meni je prijetno, saj imam družbo. On sicer malo trpi ob mojem katastrofalnem teku ampak razume, da pač telo potrebuje čas, da se zopet privabi na te napore. Vsaj upam.

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:09:08, HR Avg: 168, HR Max: 183, Calories:1201 kcal, Distance: 8.27 km, Pace Avg: 08:20 min/km,Training Load: 275, Ascent: 306 m

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: