Going back

Počasi ampak res počasi prihajam nazaj. Vsaj tak občutek je. Zdaj (spet) treniram po 40 dneh čiste pavze. Pa ne zaradi padca motivacije ampak zaradi operacije. Trenirati sem (spet) začel 31,10,2013. Od takrat sem imel trening 4 krat. To dejansko pomeni 2 x tek. Prvič 3 km, drugič 8,4 km, potem pa še dvakrat trening doma. Zaenkrat vaje za noge, tek,… in sobno kolo. Prav vesel sem, da se počasi pobiram. Pa saj ne bi bilo tako težko, če ne bi dejansko 14 dni ležal. In v tem ležanju sem res veliko. Ampak po drugi strani sem toliko bolj vesel, ker sem se odločil, da začnem by the book. To pomeni res tempo teko in vaje doma za utrditev mišic, kosti, zmanjšanje možnosti poškodb.

V bistvu mi je prav všeč, da se je to zgodilo, da sem se končno prisilil, da končno upoštevam nasvete sotekačev iz tekaškega foruma. Ogromno so me že naučili in vem, da me bodo še ogromno.

V soboto grem s sodelavcem, prijateljem na čisto novo izkušnjo. Tako zanj kot za mene. Namreč ta prijatelj gre na tekmo, ki ji je bolje reči druženje na/v Sladki vrh. Jaz bom zgolj spremljevalec, da mu ne bo dolgčas, da mu bom malo pomagal pri samem teku bodisi z motivacijo, pripravi napitkov, vzpodbujanju… Tega se v bistvu prav veselim saj bo prav zanimivo. Poleg tega pa bom videl (spet) nekaj tekačev, ki sem jih spoznal v letošnjem letu, po drugem pa bom spoznal nove somišljenike. Verjamem, da bo to spet dan za učenje in tega se veselim. Vsakič, ko spoznam kakega novega tekača mi daje nov zagon, energijo, motivacijo…

Do naslednjič…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: