Večerni trening

Jap. Počasi se vračam. S poudarkom na počasi. To pomeni, da sva včeraj s prijateljem naredila 8,4 km. Sicer je šlo počasi, ampak šlo je. Če bi primerjal s svojimi najboljšimi časi, sem včeraj zaostajal za nekaj več kot 16 min. Ampak vseeno. Počasi pa počasi, pa pridemo do tja.

Bom pa nekoliko spremenil te svoje treninge. Dodatno bom uvedel “razmigavanje” pa ne mislim zdaj raztegovanja pač pa neke vrste telovadbo ali kakorkoli se temu strokovno reče. Namreč treba bo okrepit še kakšne druge mišice kot samo noge. Še kakšen teden potem pa pričnem s pripravami za mojo ultro. Saj ne, da to niso priprave ampak vseeno. Šel bom delat po enem programu, kjer se sicer pripravljaš za maraton ampak vseeno mislim, da bom s tem treningom pretekel tudi mojih zastavljenih 50 km. V treninge bom pa dodajal še razne svoje “vložke”, ki me bodo še dodatno okrepili. Potem bomo pa videli kako gre oziroma kako bo šlo. Vem, da bo treba malo večkrat na Blegoš, pa tudi to, da bo treba na Blegoš tudi ne samo enkrat osvojiti vrh, pač pa dostikrat tudi 2x ali 3x.

Mi je pa všeč, ker se vračam dosti bolj hitro, kot sem pričakoval. Namreč, ko takole en mesec in pol nič ne migaš, od tega pa še 14 dni praktično samo ležiš, izgubiš kar precej. Ampak se pa da nadoknadit. Nekje sem sicer prebral, da bo treba kar nekaj časa delati, da bom nadoknadil zgubljeno. Ampak jbg. Bo treba. Sploh, če hočem drugo leto osvojiti kakšno kolajno tudi na maratonu in na tej moji ultri o kateri že kar malo preveč sanjam.

Dovolj za danes… se že malo ponavljam.

 

 

 

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:14:32, HR Avg: 155, HR Max: 179, Calories:1150 kcal, Distance: 8.24 km, Pace Avg: 09:05 min/km,Training Load: 226, Ascent 350 m.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: