Še en teden in še en velik športnik

Teden se je začel pravzaprav v nedeljo. V nedeljo zjutraj smo imeli fotkanje za nov bančni produkt. Ampak vse se je začelo v bistvu že v petek. Pravzaprav se je začelo prej ampak še v petek ob 12:00 nismo vedeli če bomo fotkali v nedeljo. Vse je bilo problamtično. Ob 12:00 nismo imeli avtomobila, nismo imeli potrjenega oglasa (drafta/rizbice), nismo imeli dovoljenja za fotkanje s strani mesta Ljubljane. Vse kar pa smo potrebovali pa je bilo avto, dovoljenje za fotkanje v centru Ljubljane, dovoljenje za dostop do centra Ljubljane (jap, potrebuješ dve dovoljenji) in potrditev s strani centrale.

Ob 14:00 smo imeli dovoljenje za fotkanje v centru Ljubljane, avto, … ostalo nam je manjkalo

Ob 15:00 nismo imeli avta (smo ga vmes “izgubili”), dovoljenje za fotkanje v cetru Ljubljane,…potrditev animacije oglasa

Ob 16:00 nismo imeli avta, dovoljenje za fotkanje v cetru Ljubljane,…potrditev animacije oglasa

Ob 17:00 smo spet imeli avto (en drug), dovoljenje za fotkanje v cetru Ljubljane,…potrditev animacije oglasa, nimamo pa dovoljenja za vstop v center Ljubljane, vse ostalo smo imeli

in tako se je nadaljevalo do 01:30 ure zjutraj, ko sem zaspal in se zbudil ob 4:30 zjutraj….

Ob 6:40 sem bil v Ljubljani, pred hotelom Slon.

Ob 7:10 hočem oditi izpred hotela Slon na fotkanje, me zaparkira f…. Italjan

z milimetri prostora se rešim in pridem na kraj fotkanja. S tresočimi rokami pritisnem na zvonec, potem, da sem iz Sberbank in količki gredo dol… Juhej. Vse so obveščeni.

Vse pripravimo,… naredimo test fotke, in ob 10:20 se pojavi ON. Veliki (od  včeraj je veliki). Prišel je sila skromno, prav nič zvezdniško. Prišel je namreč Goran Dragič. Z njim smo imeli fotkanje. Prepost človek, super, kot da se poznava že nekaj let… brez kakršnekoli pretirane vljudnosti, skratka normalen človek… Saj ne vem kdo je imel večjo tremo pred kom, on pred mano ali jaz pred njim…. Ok on pred mano je bil samo vljuden….

V rekornih 20 minutah poslikamo prvi kader, pavza 10 minut in potem še 10 minut drugi kader. Tip je car, fotogeničen, navajen vsega… CEL CAR…

Zdaj dam lahko v svojo zbirko zvezdnikov/športnikov letošnjega leta: Goran Dragič  (slovenska košarska reprezentanca, Robert Kranjec, Jaka Hvala, Andraž Pograjc, Matjaž Pungertar in David Kadunc…. – osebe, ki sem jih spoznal in so celi carji. Nobeden od njih zvezdnik. Vsi skromni, vsi normalni, vsi super ljudje…. Zadnje čase se ogromno pogovarjam z Davidom Kaduncom, on je hkrati moj motivator teka….

No naslednji dan je bil Ponedeljek – strateški forum na bledu, štart od doma ob 5:45, prihod domov ob 22:45, sledi tore, odhod od doma 6:30, prihod ob 21:30, sreda, četrtek in petek sem dihal na škrbe in hodil domov okoli 18:00.

Vikend bo nekoliko bolj sproščen, prihodnji teden pa že vidim, prava norišnica….

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: