OPRAVIČILO

Danes sem prejel komentar od mojega izredno dobrega prijatelja, človeka, ki ga cenim, gospoda, ki ga spoštujem. Da ga najprej predstavim. Gre za gospoda, ki je izredno uspešen v svoje delu. Kaj pomeni uspešen v svojem delu? To za mene pomeni, uspešen v poslovni strani, uspešen športnik, to ne pomeni, da ima neke hude medalje (lahko da jih ima, samo jaz ne vem) ampak ŽIVI POLNO ŽIVLJENJE. Gospod ima več kot 50 let. Gospod zgleda bistveno bolje kot mladostnik star 25 let. Gre za gospoda, ki je popolnoma odprte narave, direkten v svojih komentarjih. Jih ne zavija v celofan, ampak “boksne” direktno. Če ga ne poznaš in ne pričakuješ “udarca” te lahko dodobra zmede. Ampak govorim čisto dobro namerno.

Skratka gre za gospoda kot se “šika”. Lahko rečem, da je človek res vesel, da ga pozna. O poštenju in pravem odnosu do človeka pa ne gre govoriti. Mislim seveda v pozitivnem smislu.

Seveda ne gre za edinega človeka, ki ga cenim in spoštujem ampak je bil pa vsekakor prvi, ki me je okaral, da naj ne pišem neumnosti saj vplivam pozitivno na kar nekaj ljudi, ki berejo moja razmišljanja.

OK, gremo na komentar. Ta moj dober prijatelj me je danes dobronamerno okaral. Moram priznati, da se ne zavedam razsežnosti mojega pisanja. Ko sem začel pisati blog, je šlo bolj za neke vrste eksperiment, zdaj pa počasi to postaja že obveza, saj sem “dobil” nekaj rednih bralcev in seveda mora biti temu ustrezno tudi pisanje. Nekoliko bolj previdno pa ne mislim v smislu cenzure pač pa v smislu, da ne zapišem prav vsake “nebuloze” in tudi, da se ne prepustim preceč negativnim občutkom.

Ok. Zdaj je bil uvod.

Torej opravičujem se, če sem koga z mojo objavo v prejšnjih dneh užalil. Namreč objava z naslovom DOST MAM je bila mišljena v nekoliko drugačnem stilu kot je bila napisana. Predvsem pa sem videl, da je bila napisana veliko prestrogo, premočno.

Res je, da sem vesel vsakega komentarja na temo, da veliko bolje izgledam (mislim predvsem na težo), je pa pri tem potrebno priznati, da ko to slišiš na skoraj vsakem koraku postane že malenkost moteče. Ampak verjamem pa, da je s strani “komentatorjev” mišljeno čisto dobronamerno in v smislu pozitive in pohvale.

Zdaj pa dost na to temo. Bom zaključil….

Glede na to, da je ura 2 zjutraj, da sem šele prišel iz službe sem malenkost utrujen. Sem pa moral tole spisati, saj mi je “ležalo” na duši.

Pa lahko noč in hvala prijatelj za opozorilo. Bom boljši.

Grem tečt čez vikend.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: