Konec, Vege The end, Ende

No konec je dopusta. !4 dni je minilo ekspresno hitro. Moram pa reči da je bil to eden boljših, eden najbolj športnih in najbolj bolečih dopustov. Torej boljši zato, ker smo se z mojo malo družinico imeli prav super. Ves čas smo imeli sonce, le en dan je bilo slabo vreme. Tudi otroci so si dokaj hitro našli družbo tako, da nista ves čas težila pri nama z ženo. Z ženo sva malo pred dopustom odkrila novo pijačo Mojito, ki je zvečer vsekakor pasala… Prebrala sva kar nekaj knjig. Razumela sva se pa tako kot vedno – odlično. Tudi otroci so vsako leto manj naporni, saj so navsezadnje vsako leto starejši. Nečak nama je predstavil odilčno restavracijo (Santa Maria) kjer smo si dali duška in jedli od hobotnice v solati, školj do odličnih rib… Skratka malo smo si privoščili. To da smo en dan skrajšali dopust je bila pa tudi super odločitev. Namreč pregnala nas je misel na slabo vreme (na koncu se je izkazalo, da je bila zgolj misel). Ampak ostal nam je še cel vikend doma. To pomeni za pranje perila, za pletje vrta, ki se je prav nesramno okrepil s plevelom, precej solate je pa šlo tudi v cvet…

Najbolj športen dopust. Naredil cca 40 km teka, preplaval cca 30 km in cca 20 km s kolesom. Žal sem moral tek na morju prekiniti zaradi vnetega kolka. In bo branju takšne in drugačne literature sem tako prisiljen na dva tedna dopusta od teka, moram pa čim več plavati in kolesariti, da se poškodba sanira. Tako sem spoznal tudi gel Pernaton.  Super zadeva. Najprej me je bolel hrbet – bolečine ni bilo več naslednji dan, potem pa tale kolk in veliko bolje je bilo (skoraj normalno  hodil po dveh dneh).  Skratka super gelček, ki se je do sedaj izkazal za izredno učinkovit.

Najbolj boleč dopust – vnet kolk oziroma – Trohanterni burzitis Gre za vnetje sluzne vrečke oz. burze na zunanji strani kolka, kot posledica ponavljajočega drsenja kit pri gibanju kolka preko zunanje površine zgornjega dela stegnenice. Skratka super zadeva, kjer misliš, da ti bo naravnost odstopila kost oziroma, da se bo noga ločila od kolka.

Ampak zdaj je tega konec.  Konec dopusta in čakanje na novega…

Jutri pa v službo, v nove zmage….

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: