Komentar na knjigo sotekača

Na Škofjeloški nočni 10ki sem spoznal (v živo) še enega sotekača. Popili nekaj pirčkov po teku, naredili ustrezno analizo in beseda je dala besedo in ta sotekač je povedal, da je napisal knjigo. Kolega ga je seveda prosil, če mu jo pošlje… No in minilo je nekaj dni in tudi jaz sem pomislil, da bi prebral njegovo knjigo. Navsezadnje raje berem knjigo od avtorja, ki ga poznam tudi osebno. Veliko lažje si predstavljam celo zadevo. In veliko lažje tudi knjigo razumem.

No in sem ga prosil, da knjigo pošlje tudi meni. Prišla je na vrsto nekoliko kasneje, saj sem tisti čas bral neko drugo knjigo. In pred kratkim je prišla torej na vrsto njegova knjiga. Knjigo/zapiske, ki sem jih prejel sicer niso bili urejeni. Ampak to pomeni slovnično urejeni in postavitev tudi še ni bila končna. Pa me to pravzaprav ni motilo, saj me je zanimala vsebina. Želel sem prebrati izkušnje precej bolj izkušenega tekača. Že po prvih straneh sem ugotovil, da ne gre za klasično knjigo tekača, ki opisuje kako se trenira in kako je prišel do svojih uspehov. Bila pa je knjiga njegovih tekov. V knjigi je opisal vse tekme, ki jih je odtekel v določenem časovnem obodbju (letih).

In moram reči, da so poročila super. Zelo zanimiva, hkrati pa v njih tekmuje sam s sabo saj išče/želi doseči svoj naj naj rezultat. Tudi vsaka tekma je dobro opisana in tako dobimo opis tekem in nekaj malega dogajanja ob teh tekmah.

Skratka, če jo kdaj izda, predlagam, da še nekaj vrstic opiše kraje, kjer je tekel,

Drugče pa super zapisi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: