Blegoš 7

Včeraj vstal precej zgodaj. No za mene zgodaj. Ob 6:40 in se ob 7:15 že pognal na Blegoš. Sicer sem bil zelo optimističen. Rekel sem, da bom šel na Blegoš, potem pa še malo tečt ravnine. Optimističen zato, ker nisem mislil, da bom tekel ko norc in da me brog teko zdelal kot me je.

No spet napaka. Ok, hoja v breg je naredila svoje, vsekakor pa bi lahko tekel nekoliko počasneje in ….

V glavnem delam veliko napako. Moram se naučiti delati bazo.  Ne  razumem zakaj glava ne razume, da moram delati tudi bazni trening. To pomeni tek počasneje in daljša razdalja. Zakaj moram vedno tekmovati sam s sabo. To je čisto brez veze. Saj ne rečem, da do sedaj nisem napredoval. Sem, Tečem veliko bolj suvereno, tečem precej bolje, tečem precej lažje, ne delam pa razdalje. To ni OK. Bo potrebno delati bazo in s tem daljše razdalje. Saj bo prišlo tudi do tega. In treba bo delati vaje za moč, čeprav ne vem, če je to res potrebno, glede na to, da že s tekom v hrib pridobivam na moči.

Mah bo že. Vem, da bom delal (no priznam, upam, da bom delal) na bazo na morju. Tam bom sicer tekel ravnino in sem si rekel, da bom 2x tedensko delal na hitrosti, delal intervalne treningre. Ostale dni pa regeneracijski trening in tempo trening.

Danes upam, da grem zvečer na torej tempo trening s katerim bom delal razdaljo. Moram, enostavno. Je pa to problem, ker ko tečeš po hribu dol, te kar prevzame, da bi kar nadaljeval in stopnjeval tempo.

Šo poročilo POLARja:

Duration: 01:09:52, HR Avg: 170, HR Max: 185, Calories:1344 kcal, Distance: 5.44 km, Pace Avg: 12:45 min/km,Training Load: 282, Ascent: 492 m

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: