Tek z “majskimi hrošči”

Danes pa ravnina.

Po poti so mi delali družbo majski hrošči. Matr so bili zoprni. Ves čas so me obletavali in mi težili. Vsake toliko časa sem kakega pobral dol z glave ali pa z majice. Kolk so mi šli na živce. Jaz pa sem se trudil, da bi tekel dokaj enakomeren tempo.

Hkrati sem naredil test novih copat Mizuno Wave Resolute. Test copat uspešen. Niti enega žuljčka. Copat dokaj dober za mojo nogico. Malo se mora še navaditi – seveda copat na nogico in nogica na copat. Dokaj dober oprijem tako makedama kot ceste. Tudi tek po gozdni shojeni poti je šel lepo, brez težav. Všeč mi je trden oprijem pete, ki mi lepo objame petni del in imam občutek, da lepo ščiti nogo pred poškodbo.

Po teku noga dokaj spočita. Nisem uporabljal kompresijskih nogavic, pač pa klasične tekaške nogavice…

Še poročilo POLARja

Duration: 00:55:26, HR Avg: 177, HR Max: 183, Calories:1062 kcal, Distance: 8.89 km, Pace Avg: 06:15 min/km,Training Load: 237, Abscent: 77 m

Občutek po teku fenomenalen. Všeč mi je, da se končno vidi nek pravi napredek. Po teku nisem uničen. Hkrati brez težav pretečem zastavljeno razdaljo z (za mene) dokaj spodobnim tempom. Predvsem pa se ne matram pač pa uživam in tako tudi vidim, kako mi prestreže pot zajček ali pa slišim tudi kakšno drugo žival v gozdu.

poljane_tek

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: