Današnji in včerajšnji trening

Verjetno zaradi motivacije ob novem kolesu, sem še nekoliko bolj začel trenirati na svojem sobnem kolesu. V “živo” žal ne gre, saj je zunaj dež in verjetno ne bi bilo smiselno v teh dneh se navajat na tip kolesa, ki ga še nikoli nisem vozil. Po mojem bi bilo nekoliko nevarno. In ne bi si želel, da bi se zdaj poškodoval.

Tako sem danes naredil s sobnim kolesom v 55 min 20 km, s tem, da sem se sprehajal od težavnostne stopnje 1 do 3. Včeraj pa v 45 min 17 km, s tem, da sem se sprehajal le od stopnje 1 do 2.

Seveda bi si bolj želel iti na cesto, da bi preizkusil svojega karbon konjička pa vreme na žalost ne dopušča. Imam občutek, da bo tako nekje do konca meseca februarja. Seveda če takrat zima ne bo pokazala vseh svojih zob. Namreč prihodnji teden je napoved, da bo precej padla temperatura hkrati pa tudi prve snežne padavine. Po eni strani se veselim tega, saj rad tečem pozimi po snegu. Seveda, če je tega v mejah normale.

Še današnje poročilo POLARja:

Duration: 00:55:55, HR Avg: 151, HR Max: 164, Calories:804 kcal, Distance: 20 km, Training Load: 160

in poročilo za včeraj:

Duration: 00:45:03, HR Avg: 147, HR Max: 160, Calories:611 kcal, Distance: 17.2 km, Training Load: 121

Še pregled v letošnjem letu obdelanega: pretekel: 55,71 km; prehodil: 12,72 km; prekolesaril (sobno kolo): 87 km; narejenih višinskih metrov: 2.115 v.m.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: