Ukradla mi je dve kili

No ne vem, če je to čisto res, vsekakor pa sem od včeraj do danes lažji za kar dve kili, če sem pa res natančen pa kilo in pol.

Pa lepo po vrsti. Danes je bil zopet na vrsti Tekaški trening z Davidom Kaduncem. Na srečo se nam je pridružila še Davidova Andreja. David sicer ni držal svoje obljube, da bo pešačil. Ko sem ga spomnil se je le nasmehnil… Ampak to mi bo še ostal dolžan. Zakaj in kako pa med nami štirimi. Jap med štirimi, kar pomeni osmimi, no to pomeni med štirimi osebami in osmimi očmi.

No današnji trening je bil eno samo matranje. Andreja in Mišo sta me gonila ko mačka. No Mišo niti ne, je bil milosten. Andreja pa prav nič. Pa sem že v štartu povedal, da sem čez novo leto precej pojedel in da moja žena kuha izredno dobro. Pa noben hudič ni hotel zastopit. Mogoče se je Andreja ravno zato odločila, da me še bolj goni. Mogoče pa je pa mislila, da izkoriščam ženo s kuhanjem. Res ne. Prisežem. Oba z ženo kuhava. Ampak ona bolje kot jaz. In to zelo dobro.

Danes smo torej mlinčkali po Rožniku. Šalo na stran. Bilo je super. Vesel sem, da se nam je zopet pridružila Andreja, ki se je žrtvovala za mene in tekla z mano. Spet sva prijetno klepetala. No govorila je bolj ona, jaz sem bolj lovil sapo. Ampak imam občutek, da je vsake 14 dni boljše. Čeprav čas tega danes ni pokazal. Pa kaj. Je bil vmes pač Božič, novo leto in rojstni dan moje hčerke. Tako sem bil sicer malo bolj len za tek v tem času in malo bolj priden za sobno kolo. Ampak sem spet dobil eno lekcijo. Bo treba biti bolj priden naslednje 14 dni, da malo pridobim na moči in kondiciji.

Še poročilo POLARja:

Duration: 01:08:49, HR Avg: 173, HR Max: 185, Calories:1343 kcal, Distance: 9.49 km, Pace Avg: 07:13 min/km,Training Load: 304, Ascent 196 m

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: