Mlinčki

Matr pa mlinčki. Nekdo mi je predstavil mlinčke. Temu lahko rečemo tudi “posebna tehnika” teka. No ne gre za nobeno posebno tehniko teka pač pa za tek v hrib. In to kar precej strm. Ja in zdaj spoznavam te mlinčke, ker sem itak sprejel ta izziv. Tako imam spet po dolgem času bolečine v mišicah – muskl fibr… In to boli. Še ene 50x bom šel takole pa bo manj bolelo. No saj ni tako hudo. Je pa res, da je to spet nekaj novega in hkrati precej zanimivo. Všeč mi je. Všeč mi je, da kljub temu, da sem se malo naveličal teh mojih hribov, da sem spoznal nekaj svežega, ki me spet žene. Torej vsakič nekaj novega. Najlepše pa je, ko se začneš spuščati po klancu navzdol, ko razviješ (za mene) nore hitrosti.

Tokrat sem v svojem nočnem izletu prišel do Kala – parkirišča. kjer izletniki pričnejo svoj nastop proti Blegošu. In tako sem ugotovil, da imam do Blegoša in nazaj skoraj 15 km, kar je po mojem en tak super trening. Pri tem pa naredim še skoraj 1.000 višinskih metrov. Računam, da do tega pridem spomladi.

Poročilo POLARja:

Duration: 01:17:37, HR Avg: 171, HR Max: 179, Calories:1443 kcal, Distance: 10.51 km, Pace Avg: 07:24 min/km,Training Load: 320, Ascent: 496m

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: