Moj tek

V bistvu kar ironičen naslov sploh glede na to, da sem nazadnje tekel v mesecu septembru. Mislim, da je bil zadnji četrtek v mesecu septembru, ko me je položila angina. Ja in ravno zaradi angine se je moj tek končal. Pa ne za vedno pač pa za vsaj en mesec. Namreč včeraj sem imel operacijo mandeljnov – odstranitev le teh. Tako v prihodnosti naj ne bi imel več težav z angino. Tako komaj čakam, da začnem spet teči. Začel bom spet od nule. Ampak to niti ni pomembno. Pomembno je, da bom spet začel teči. Zdaj bom lahko kake 14 dni razmišljal o tem. Vmes bom prebral novo knjižno poslastico “Velika tekaška knjiga“, avtorja Herberta Steffnya, ki je izšla v založbi sanje. Gre za knjigo, ki sem jo zaenkrat prelistal o teku, kjer piše o osnovah teka, zgodovini, motivaciji teka,… Po mojem mnenju dobra osnova pred pričetkom teka.

To me bo malo motiviralo naslednje 14 dni, saj moram počivat, biti priden, da se mi popolnoma zaceli ta klinčeva rana. Potem pa štart in trening na polno. Še vedno nisem opustil misli, da bi v prihodnjem letu pretekel ultramaraton – 50 km. Sicer bo glavni preizkus tega na tekmi najnaj21. Tukaj se bo videlo kako bom pripravljen. Oziroma kako pridno pridobivam na teku. Seveda bom o tem tudi pridno poročal in se morda potrudil, da naredim še pravi “tekaški dnevnik”.

Sploh pa se veselim, da bom sprobal tudi novo tekaško opremo, saj sem si kake 14 dni nazaj kupil kar nekaj novih zimskih tekaških oblačil.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: