Motivacija je padla

Enostavno ne gre več. Ne morem. Uničen sem. V službi od.. do.., vikenda ni bilo, prihodnji vikend bo hvala Bogu frej, potem pa spet en delaven vikend. Tako enostavno ne gre. Energije mi manjka. Manjka mi motivacije. Manjka mi …

Pa še… je za en …. In ko si rečeš, da boš izkoristil vikend za ….. ne moreš ….. ker ……. Precej stvari se vrti okoli…. Mah naj gre vse nekam…

Tekel nisem že kakih 10 dni, ker se mi preprosto ne ljubi. Problem je v vremenu, v pomanjkanju motivacije. Vsak večer me nekaj zmoti. In tega imam počasi dost. V soboto grem tečt pa če ošpičene prekle padajo.

Pa še prijatelj mi je odpovedal, da ne bo prišel jutri malat stanovanja. Sva bile zmenjena z njegovo punco, da pride ob 6:00 pa me je pustil na cedilu… No on ni potrdil ampak vseeno. Sem mislil, da se v tej hiši ve kdo je šef.

Pa še EU je neki žugala… Kot da me to zanima. Me ne.

Pa danes sem dobil rezultate nekega testa, neko povezano s HR. Prepričan sem bil, da so …. nesposobni. Ampak sem bil prijetno presenečen. Glede na test, ki sem ga delal, sem mislil, da bo popolna katastrofa. Pa sem danes našo HR povabil / prosil, da mi pove, kako so me… ocenili. Moram reči, da so me zadeli. In to zelo dobro. Tudi ene točke ne morem izpodbijati. Manjka samo še bistvo (mi je zdaj padlo na pamet) ali sem primeren za svoje delo ali ne. Ampak ne more biti vse popolno.

Komaj čakam kak piknik. Čakam čevapčiče, da jih spečem na svojem grilu. In upam, da bo kmalu kaj sončka. Sem kot moja Liza. Ona rabi sonce, da se napolne z energijo in nekimi vitamini…Jaz tudi rabim sonce.

Danes sem vsaj prodal avto. To pomeni, da sem podpisal pogodbo. Da sem prejel denar. Jutri še ostale dokumente in konec. Hvala Bogu. Ena era je končana…

One thought on “Motivacija je padla

Add yours

  1. Hojla, očitno si prebukiran. Tvoj apel kaže, da se tega zavedaš in verbaliziraš. Je čas, da malce izprežeš in poiščeš pomoč vsaj v službi. Sicer pa, ti je to psihologiziranje poznano, Potrebna je akcija, delegacija … vsega pa tako ne moreš imeti pod kontrolo.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: