Dan VS noč

Danes sem izkoristil večerno urico brez dežja. To pomeni, da sem šel zopet tečt. Tokrat pri dnevni svetlobi. Spet sem šel svoj krog, tokrat v malenkost krajši izvedbi (krajše za 210 m). Se  mi je  mudilo domov :).

In je bistvna razlika. Razlika je v tem, da je podnevi po klancih (vsaj meni) težje teči. Namreč vidiš cel klanec, ki mu ni konca. Ampak je šlo. Je bilo super. Malo sem si dal duška. Ampak res malo.

Na koncu pa šok. Moja urica Polar rc3 gps mi je pokazala kako naporen trening NI to bil. Namreč na koncu mi pokaže rezultat treninga. In sicer obstaja Maximum training, Maximum & Tempo training, Tempo training, Tempo & Steady state training, Steady state training, Steady state & Basic training,… No jaz niham pri svojih vadbah med Maximum training in Tempo training. Kolikor razumem to urica izračunava na podlagi srčnega utripa. Danes sem bil prepričan, da bo spet Maximum training. Čas kroga je bil soliden. Tudi precej sem s trudil, na koncu pa pokaže Tempo training. Sem bil kar malo žalosten, saj sem pričakoval Itak Maximum,… ker sem pač Maximum. Takrat vem, da sem dal vse od sebe. Pa tudi nekako naj bi delal vaje (vsaj 2 x tedensko) Maximum, saj naj bi tako napredoval (kao)… No saj se ne spoznam. Ampak celo zgodbo šele spoznavam. Mi je pa zanimivo.

Tudi Tempo ni slabo ampak pustimo to pri miru. Skratka čez dan me  matra psiha v klanec. Klancu kar ne vidiš konca in to pobira voljo. Ampak bo že, vsakič je bolje. Tudi počutim se tako. Pa še za močnejši izgovor. Danes je pihal veter v prsa…

Še poročilo POLARja:

Duration: 00:58:40, HR Avg: 163, HR Max: 175, Calories:955 kcal, Distance: 8.28 km, Pace Avg: 07:03 min/km,Training Load: 195, Ascent 353 m.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: