Cilji

teknaj21

Že ene dva dni razmišljam o novih tekaških ciljih. Menim, da si mora vsakdo zadati svoje cilje. Tako v življenju kot pri vsaki stvari, ki jo počne.

In jaz sem si svoje cilje postavil. Moji cilji ne obsegajo hitrosti, moji cilji ne obsegajo, da bom pretekel toliko in toliko kilometrov… Odločil sem se, da bom malo bolje spoznal svojo okolico. Namreč s pomočjo teka bom obiskal kar nekaj hribov. Gre za hribe v moji okolici.

Nekaj le teh sem že obiskal (Blegoš, Gora, Stari vrh), manjka pa mi jih še nekaj. Na podstrani predstavljam “moje” tekaške podvige, ki bodo to šele postali.

O vsakem podvigu bom zapisal tudi POROČILO, ki bo obogateno s slikovnim materialom. Upam, da bom s tem te naše hribe predstavil še komu, hkrati pa morda še koga navdušil za podoben tekaški podvig. Ko govorimo o Blegošu verjamem, da je bil le ta že večkrat obiskan, saj preko njega poteka precej znana tekaška tekma Kopačnica – Blegoš – Kopačnica.

V kolikor se mi bo kdo želel pridružiti…, vljudno vabljen. Sicer bo šlo za kombinacijo teka in hoje – vsekakor po polžje (definicijo bom morda še popravil, ko bom zvedel kakšna hitrost je “polžja” hitrost – čakam definicijo TF).

Z omenjenimi tekaškimi podvigi bom začel morda že jutri. Vseeno pa to ne pomeni, da ne bom kakega vrha obiskal večkrat.

Se mi kdo pridruži? Naj se javi…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: