Motivacija

Sem brez motivacije. Nimam motivacije za delo, nimam motivacije za tek.

Za prvo se niti ne čudim, saj je nedelja, za drugo pa se tudi ne čudim, saj je zunaj pasje mrzlo. Upam, da se dolga zima res poslavlja. Letos me je spravila v nenormalno depresijo. Smučat sem šel samo enkrat.

OČITOVA LJUBICA

Sem želel iti večkrat pa hčerka ni želela iti z mano. S hčerko smučat mi je čisti užitek. Punca stara 8 let obvlada smučanje. Obvlada paralelni slalom, obvlada tehniko smučanja. Res ji gre dobro, le s fotrom noče it smučat. Jaz pa vsako leto investiram vanjo več kot 200 EUR za smučanje samo zato, da bo seveda znala smučat, da bo lahko smučala s svojimi vrstniki, ko bo čas za to (tam nekje po njenem 30 letu starosti), do takrat pa se bo držala očka. Sicer mi to včasih preseda, saj bi si želel, da bi bila samostojna, pa vseeno mi ni nič všeč, ko omeni, da ji je všeč ta ali oni fant. Ona je vendar “očitova lubica”. Pred nekaj leti (vsaj štirimi) sva se tako dogovorila, da bo ostala pri očku do njenega 30 leta. Da bo pač očka njen edini “fant” do takrat  Saj vem…”sanja svinja kukuruz”. Seveda ji želim normalno otroštvo, seveda se zavedam, da bodo prišli tudi fantje. To je čisto normalno… če je pa očitova ljubica.

MOTIVACIJA

Kje naj jo najdem? Ni je. Noče priti. Čokolada ne pomaga, ne pomaga niti pospravljanje stanovanja, ne pomaga niti, v bistvu ne pomaga prav nič. Otroci so sitni, ker so doma. Ne pomaga niti gledanje risank. Saj ne vem kdo je bolj siten, jaz ali otroci. Če žena dokaj stoično prenaša celotno situacijo.

MOJA ŽENA

je res super ženska. Okoli sebe ima tri sitne osebe. Hčerki in mene, pa še Liza ( kuščar – bradata agama ) je čisto mirna. Spi svoje zimsko spanje. Se niti ne premakne. Včasih se sprašujem, če je slučajno šla rakom žvižgat. Ko takole spi, se skrije v deblo, da je nihče ne moti in da ima nekoliko več teme. In potem jaz to deblo odmaknem in me leno pogleda in naredi izrazz: “Pa kaj tebi ni jasno? A ne vidiš, da ne morem trpet tvoje sitnosti.”

Tole je v v bistvu stil pisanja po Kamenku. Paše. Bravo Kamenko.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: