Večerni trening

Žal ne gre drugače, kot da se podim po okolišu ponoči. Še dobro, da so izumili nočno lučko. Ne predstavljam si, da bi tekel recimo s svečo. To enostavno ne bi šlo. Sploh pa ne danes, ko piha ko strela. Ampak jaz imam orožje proti temu vetru. Nič mi ne more. Za kolo sem si kupil eno skoraj polivinil vetrovko, ki ima idealno funkcijo zaščito pred vetrom. ČE ne bi imel tega, bi bilo verjetno precej zoprno. Res je, da je malenkost bolj vroče v tem, pa vseeno… Me niti ne moti. S tem mogoče izgubim kak gram maščobe več. Sicer pa mislim, da na TOP SHOP prodajajo neka oblačila, kjer imaš občutek savne. To bi bilo lahko celo podobno.

Počutim se izjemno, sploh ko vidim, da res počasi celo napredujem. Naprimer danes se tekel izredno lahko. Sicer imam tako ali tako lahke treninge, saj si želim delati bazo. Itak, da ne morem delati By the book, ker bi moral upoštevati srčni utrip in celo znanost ampak sem pač tekel nekoliko bolj počasi. S tem se niti nisem matral pa vseeno sem tekel nekoliko hitreje, kljub vetru, kot sem tekel nazadnje. Poleg tega imam še vedno bolečine v nogah od zadnjega mlinčkanja. Ampak enostavno nisem zdržal, da bi počival. Poleg tega bolečine niso bile več take, da bi bilo res neverjetno. Poleg tega sem dal nase kompresijske nogavice in je šlo brez težav.

Skupaj sem spravil 12, 34 km, poleg tega pa sem spet malo odkrival progo. Namreč rad bi si jo malo podaljšal, bodisi, da naredim kak krog več ali pa, da najdem še kako pot. Namreč lepo počasi, vsak teden 10% več.

Še poročilo POLARja:

https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=2848273bb9c81c6a9cdf0172e951be7d

HR pas mi ga nekaj serje…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: