Večerni trening

Saj ni kaj dosti za povedati. Spet en krog okoli Starega vrha. Čeprav je bilo danes vseeno drugače. Bilo je okoli 15 stopinj in to ob 21:00. Zrak je bil svež in ceste so bile čiste saj jih je prej spral dež. V dolini so se delale meglice in zgledalo je idilično, kot mehka pernica.

Danes  mi je šlo veliko boljše kot nazadnje. Čas – bistveno hitrejši. Počutje – bistveno boljše. Težavnost – bistveno manjša. Če bi šlo takole naprej, da bi tekel vsak drugi dan, po 8 km bi bilo skoraj idealno. Seveda bi moral enkrat na teden delati vsaj 20 km ravnine. Pa žal ne gre. Največji problem je pomanjkanje časa… Ampak po 20.06.2013 bo  drugače. Takrat se mi sprosti še en projekt. In to bo super.

In zakaj imam ta moj krog tako rad? Ker se ga še nisem naveličal. V mesecu in pol je bila to moja 9 izvedba. Naveličal se ga pa nisem, ker je res močno razgiban. In ker tečem v naravi. Obdajajo me krasni razgledi… Obljubim, da bom šel enkrat zgodaj zjutraj in ga tudi poslikal. Ti pogledi so enostavno neprecenljivi.

Današnji večerni trening:

Poročilo POLARja

Duration: 00:57:24, HR Avg: 173, HR Max: 183, Calories:1050 kcal, Distance: 8.01 km, Pace Avg: 07:08 min/km,Training Load: 230, Acent 331 m.

Pa seveda še slikica:

trening krog

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: