Test copat Salomon XT Wings S Lab 4.

Zdaj vem. Zdaj razumem. Razumem zakaj blagovna znamka Salomon prednjači na raznih gorskih tekih in zakaj mnogi hvalijo ta copat. Vreden vsakega centa. Danes sem šel na Blegoš (tretjič letos). Kljub spolzkemu terenu in 14 dni počitka sem dosegel svoj PB. Potreboval sem 39 min iz Kala po “Grebenu” in 1 uro in 9 min, da sem naredil cel krog.

Spet sem začutil tisto, kar sem “izgubil”. Spet sem začutil občutek, ki sem ga pogrešal. Zelo sem vesel, da sem spet našel motivacijo. Pogrešal sem jo že. Še bolj pa mi je všeč, ker končno prihaja zametek poletja. Končno toplejše vreme. Sit sem tega dežja, sit sem tega, da ne vem ali bo čez pet minut deževalo ali ne.

Torej copat se je dobro oprijel terena. Tudi skale niso bile problematične, ravno tako ne makedam. Copat “motijo” le korenine in moker les, ki služi kot pregrada, da se naredi stopnica.

Copat se mi je lepo oprijel noge. Hvaležno je tudi to, da noga ni bila utrujena. Enostavno bi lahko copat primerjal z gorskim čevljem, ki lepo drži peto in pazi, da ni kakžne neprijetne nesreče, kot je izvin gležnja ali kaj podobnega. Skratka super.

Danes nisem naredil nobene slikice. Ni bilo časa :).  Zato bom dodal slikice iz prejšnjega teka. Seveda brez dežja ni šlo. Nekje na polovici do vrha me je ujel dež. Ni mi bilo mar. Saj nisem iz sladkorja. Ne bom se stopil. In potem je dež ponehal. Izjemno veselje – seveda z moje strani.

Krog okoli Blegoša “znese” 5,41 km. S tem sem opravil v 1 uri in 9 minut. To je 3 minute bolje kot prejšnjič. S to razliko, da sem bil zdaj 14 dni čisto pasivem. Ni šlo…

Še poročilo POLARja

Duration: 01:09:11, HR Avg: 169, HR Max: 182, Calories:1216 kcal, Distance: 5.41 km, Pace Avg: 12:45 min/km,Training Load: 255, Ascent: 489 m

Zvečer pa ruščina… Ja učim se rusko. Pač delam v ruski firmi, prav mi je…

Pa še slikce:

copatki, ki mi jih je prodal Misho – Še enkrat hvala.

Salomon

Pa še slikce Blegoša in trase.

Blegoš Blegoš Blegoš Blegoš Blegoš Blegoš Blegoš Blegoš Blegoš ZEMLJEVID visina

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Navzgor ↑

%d bloggers like this: